Park Haberleri

park haberleri ve güncel park gelişmeleri, park ile ilgili tüm video, park fotoğrafları ve park haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'da Gölcük Mesireliği'nde dün yaşanan bir olayda, park halindeki bir otomobil aniden alev aldı yangın kısa sürede büyüdü.

Isparta

Isparta’da parklarda yine bilindik görüntüler… Özellikle çocukların ve ailelerin sıklıkla vakit geçirdiği parklar, kendini bilmez kişiler tarafından sorumsuzca kirletiliyor.

Isparta

Isparta’da bu yolda araç parkı yasağına rağmen, bazı sürücüler araç park etmeye devam ediyor. Tüm sürülerinin yasağa uymaları isteniyor.

Isparta

Isparta'da bir otomobilin park yeri yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.

Isparta

Gençlerin yoğun olarak vakit geçirdiği Türkoloji Parkı, gece boyunca bırakılan çöpler nedeniyle içler acısı bir duruma düşüyor.

Isparta

Artık işlek caddelerde 5 dakika durayım işim var, yok. Isparta’da bu caddelerde çift park eden araçlara, Mobese kameraları aracılığıyla ceza...

Isparta

Burdur'da kaldırıma park eden sürücülere ağır ceza uygulandı ve olaylar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Isparta

Eğirdir Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde park, bahçe ve yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Isparta

Isparta’da ehliyetsiz olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü, park halindeki araca çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Isparta

Çünür Mahallesi’ndeki mangal parkta bugün sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Isparta

Isparta’da kadın sürücü, hatalı park eden sürücüye tepkisini böyle gösterdi

Isparta

Ak Parti Sav Belediye Başkan adayı Yahya Öztürk ve Meclis Üyesi adayları, Isparta Telekom Müdürü Turgut Çağlar’ı makamında ziyaret etti.