Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın Isparta'nın Eyfel'i olacak çıkışıyla hayata geçirdiği ve son kar yağışında çöken, Karaağaç Mahallesinde bulunan Çarşamba Pazarı'nın enkazı kaldırılıyor.

Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı

Isparta'ya yaklaşık 30 milyon lira gibi bir zarar bırakan Günaydın döneminin fantazi eserlerinden Çarşamba Pazarı Enkaz çalışmalarına büyük vinçler ve çok sayıda personelle devam edilirken, konuyla ilgili olarak Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen şu açıklmayı yaptı;

Kar yağışı sebebiyle çatısı çöken kapalı pazar alnımızın söküm çalışmaları devam ediyor. Kapalı pazar alanımızı en kısa sürede yenilenen projesiyle vatandaşlarımızın kullanımına kazandıracağız.

ÇÜNÜR OTOGAR'DA ÇATI KALDIRILIYOR

Isparta Belediyesi, birçok hataya imza atılan Yeni Otogar Projesi’nde bazı değişiklikler yaparak inşaatı 2022 programına almıştı.

Şükrü Başdeğirmen’in belediye başkanı seçilmesinden sonra kendilerini ilgilendiren otogarı ilk kez gören esnaf, “bu haliyle batarız. Oraya girmeyiz” diye açıklama yapmıştı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatı ile projenin otogar kısmında proje tadilatı yapıldı. Otogardaki mevcut işletmeler için dükkanlar oluşturuldu, peron ve ofislerle ilgili rahatsızlık veren tüm hususlar giderilecek.

Belediye yeni proje ile birlikte Otogar kısmı ile Avm bölümü çatı kaplama işi 20.01.2022 tarihinde ihale edilmek üzere ilana çıkıldı. İhale, Yalıtımlı Galvanizli Çatı kaplaması % 33,3805 Mevcut Çatı Söküm ve Yapımı % 59,6974 Demir imalatın Boyanması % 1,0531 Asma Germe Me.mbran Çatı Kaplaması % 5,8690 şeklinde oluşuyor..