Pizza İl Forno, Isparta’da Centrum Garden AVM’de açıldı. Açılışa Isparta halkının ilgisi yoğun oldu. Açılışa katılan Ispartalılar Pizza İl Forno’nun eşsiz lezzetlerinden tatma imkanı buldu.

Isparta’da Döner Ekmeğe Yeniden Zam Geldi Isparta’da Döner Ekmeğe Yeniden Zam Geldi

Isparta halkını gerçek pizzayla buluşturacak olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Pizza İl Forno İşletmecisi Mert Fidan,  “Pizza İl Forno’nun oldukça zengin içeriğe sahip menüsünde klasik tatların yanı sıra sadece burada bulabileceğiniz imza pizzalar, yüzde yüz dana eti veya vejeteryan ve vegan seçenekler bir arada yer alıyor” diyerek, glütensiz beslenen müşterilerin pizzalarını da ayrı fırınlarda pişirip servis ettiklerini vurguladı.

Pizza İl Forno İşletmecisi Mert Fidan, Ispartalıları gerçek İtalyan pizzasıyla buluşturduklarını belirterek, “damak tadına ve sağlıklı beslenmeye özen gösteren tüm Ispartalıları Pizza İl Forno’ya bekliyoruz” dedi.

PİZZA İL FORNO ŞUBELEŞME ATAĞINI SÜRDÜRECEK

2013 yılında Ankara Çankaya’da, küçük bir mahalle pizzacısı olarak doğan Pizza İl Forno, misafirlerine sunduğu İtalyan işi özgün lezzetler ve zengin içerikli mönüleriyle sektörüne farklı bir yaklaşım getirdi. 2015 senesinde şubeleşmeye başlayan marka, Bilkent’te açtığı ikinci restoranıyla kısa sürede Başkentli lezzet tutkunlarının müdavimi haline geldiği mekanlardan birisi oldu. Ardından Ankara’nın farklı lokasyonlarında hizmete soktuğu yeni şubeleriyle büyümesini sürdüren Pizza İl Forno, taş fırında pişen İtalyan işi pizzalarını önce Eskişehir’e ardından İstanbul’a taşıdı. Özellikle zengin vegan mönüsü ve glütensiz fırın çalışmalarıyla öne çıkan marka, Isparta'dan devam ettirdiği şubeleşme atağını sürdürecek. /Özge Kılınç