Recep Özel, Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan'ı Ziyaret Etti Recep Özel, Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan'ı Ziyaret Etti

İddiaya göre, ofiste B.'ın kontrol ettiği ruhsatsız pompalı tüfeği ateş aldı, saçmalar Yaşar Çakır'a isabet etti. Sol koltuk altından vurulan Yaşar Çakır, hastanede yaşamını yitirdi. İrfan Bakır tutuklanırken, bir turizm firmasında şoför olarak çalışan Yaşar Çakır'ın cenazesi Isparta'da defnedildi. 

İ. B.'ın verdiği ifadesine göre, Yaşar Çakır'ı ve diğer bir arkadaşıyla sohbet ederken, Yaşar'ın tüfekle fotoğraf çekmek istediğini belirtmesi üzerine, masanın altında bulunan ruhsatsız tüfeği çıkardı. Ancak tüfek masaya indirilirken aniden ateş aldı ve Yaşar Çakır'ı sol koltuk altından vurdu. İ. B. , hemen sağlık ekiplerini aradı, ancak Yaşar Çakır hastanede hayatını kaybetti.

İ. B., mahkemede Yaşar Çakır ile aralarında husumet olmadığını ve Yaşar'ı sevdiğini ifade etti. Olayın tamamen kaza sonucu meydana geldiğini savunan Bakır, tüfeğin boş olduğunu düşündüğünü belirtti.

Duruşma sırasında görgü tanığı İbrahim K. da İrfan ve Yaşar arasında herhangi bir düşmanlığın olmadığını teyit etti.

Mahkeme heyeti, İ. B.'ın tutuklu olarak kalmasına karar vererek duruşmayı erteledi.