Başvurularını gerçekleştiren adaylar, atama sonuçlarını e-Devlet hesapları veya MEBBİS kullanıcı hesapları üzerinden öğrenebilirler.

Başvurular sırasında adaylar sadece Müdür, Müdür Baş Yardımcısı ve Müdür Yardımcısı görevlerinden sadece birini tercih edebilme hakkına sahipti. Ayrıca adaylar, 10 farklı okul arasından tercih yaparak başvurularını mebbis.meb.gov.tr ve personel.meb.gov.tr adreslerinde bulunan elektronik formlar aracılığıyla gerçekleştirebildiler. Başvuru şartları da aynı adreslerden görüntülenebilmekteydi.

Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi

Proje okullarına yönetici olarak atanmak isteyenlerin, başvurularının değerlendirilmesi sonucunda hangi göreve atandığı ya da atanamadığı bilgilerini öğrenmek için e-Devlet hesaplarına giriş yapmaları veya MEBBİS kullanıcı hesaplarını gözden geçirmeleri gerekmektedir.

MEB tarafından belirlenen takvime göre yapılan bu atamaların, eğitim camiasına ve proje okullarına hayırlı olması beklenmektedir. Atama sonuçlarına ilişkin detaylar ve değerlendirme kriterleri için adayların söz konusu platformları kullanmaları tavsiye edilmektedir.

Haber Merkezi