Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, Isparta'da görev yapan gazetecilerle Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında buluştu.  
İl Başkanı Zabun, Çalışan Gazeteciler Programında Son 32 Haber ve E gazetem’in kurucusu Rahmetli Gazeteci Soner Toros’u da andı.
“GÜÇLÜ BİR KALEMİ VARDI”
Zabun, “Tedavi sürecinde bireysel bazı arkadaşlarımızla bir araya geldik. Ama bir çok arkadaşımızla bir araya gelme fırsatını bulamamıştık. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak içim buruk. Şundan dolayı çok değerli arkadaşımız, kardeşimiz Soner Toros’u tedavimin devam ettiği sürece Rahmet’i Rahman’a uğurladık. Onu da hayırla yad ediyorum. Bizim için hepiniz değerlisiniz ve önemlisiniz. İnşallah Mekanı cennet olsun. Samimi bir şekilde Isparta’nın meselelerine odaklanan, güçlü basın kalemiyle yönlendirmeye gayret eden bir kardeşimizdi. Isparta’ya çok önemli katkıları vardı. Güçlü bir kalemi vardı. O yüzden içimiz buruk. Ben bir kez daha kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. 2 yılda basına yeni başlayanlar olduğunu gördüm, kendilerine başarılar diliyorum. Basının mayınlı tarlası var, burada yürümek çok zor. Basın son derece önemli, 4.kuvvet. Bu güç kamu, millet adına kullanıldığında verimli hale geliyor. 20 yılı aşkın süredir sizlerle beraberiz” dedi.

9 Araca Trafikten Men Cezası Verildi 9 Araca Trafikten Men Cezası Verildi