SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alim Koşar ile birlikte Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binasına ziyarette bulundu.

SDÜ yönetimi, hasta ve hasta yakınlarına en iyi sağlık hizmetini modern ve konforlu bir şekilde sunmak amacıyla yeni binasına taşınan klinikler hakkında Başhekim Prof. Dr. Taylan Oksay’dan bilgi aldı. Geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanarak hizmete açılan klinik ile kadın doğum ve çocuk hastalıkları tedavisi konusunda önemli bir ihtiyacı karşılayacaklarını ifade eden Prof. Dr. Oksay, hastalarına en iyi hizmeti sunmayı misyon edinen SDÜ Hastanesinin uzman hekim kadrosu ve son teknoloji cihazları ile hem şehrine hem bölgesine hizmet verdiğini vurguladı.

On Binlercesini Gölete Saldı On Binlercesini Gölete Saldı

ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI, ÇOCUK CERRAHİSİ POLİKLİNİKLERİ YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Poliklinikler binasında 8 numaralı peronda bulunan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 4 numaralı peronda bulunan Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı polikliniğinin artık yeni binada hizmet vermeye başladığını belirten Prof. Dr. Oksay,  “Çocuk hastalar gerek bekleme gerekse muayene noktasında daha konforlu bir şekilde hizmet alacaklar. İleri teknoloji imkanları ve alanında uzman kadro ile Isparta ve bölgeye daha ferah bir ortamda hasta ve hasta yakınlarına hizmet verilecek.” dedi.

Daha sonra SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, çocuk hastalarla sohbet etti ve pasta kesti.

Haber Merkezi