Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bünyesinde açılan resim kursunun sene sonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Etkinlikte tekvando kursunun gösterileri de yer aldı.

Açılış töreninde Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’e, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Okul Müdürleri ve öğretmenler eşlik ettiler. Sergi açılışına ayrıca öğrenci velileri de katıldı.

Kaymakam Adem Çelik, öğrencilerin eserleri ile tek tek ilgilenip, onlarla ayrı ayrı sohbet etti. Resim kurslarını veren resim öğretmenlerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Çelik, başarılarından dolayı kendilerini, öğrencileri ve okul idaresini tebrik etti. Sanatın her dalının insanı ruhen ve bedenen geliştirdiğini ifade eden Kaymakam Çelik, çeşitli sanat dalları ile ilgilenen öğrencilerimizin çalışmalarını istikrarlı bir şekilde sürdürmeleri halinde ileride onlara çok büyük değerler katacağının önemine değindi.

Açılışın ardından okulda açılan tekvando kursunun gösterileri yapıldı.

Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı

Daha sonra okuldaki 1. sınıf dersliklerinin gezen Kaymakam Çelik öğrencilerle sohbet ederek bahar dönemini değerlendirdi ve öğrencilere yaz tatilini iyi değerlendirmeleri dileklerinde bulundu.