Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan operasyonla, beyin ölümü gerçekleşen Ahmet Kaya'nın iki kolunun nakledildiği Atilla Kavdır'ın 10 yaşındaki kızı Ayşe Esra Kavdır, ''Babamın elinden tutup gezmek istiyorum'' dedi.

Ayşe Esra Kavdır, babaannesi Ayşe Kavdır ile babasının tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne geldi. Gazetecilerin soruları üzerine Kavdır, babasının ameliyatını, ameliyat sabahından bu yana bildiğini ve onu 3 ay sonra görmeyi umut ettiğini söyledi.

Organ bağışı konusunda daha önce bilgi sahibi olmadığını, ancak babasının ameliyatından sonra kendi arkadaşlarını da organ bağışına teşvik edeceğini ifade eden Ayşe Kavdır, şöyle konuştu:

''Babamın elinden tutup gezmek istiyorum. Onunla el ele tutuşup gezmeyi hayal ediyorum. Ameliyat olduğu an bana sarılabileceğini, beni gezdirebileceğin düşündüm. Babamı çok seviyorum.''

Atilla Kavdır'ın annesi Ayşe Kavdır da oğlunun mutlu bir yuvaya sahip olduğunu belirterek, ''Elleri düzelsin ona razıyız. Çocuklarının başına geçsin' dedi.

Bu arada Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü Organ Nakli Koordinatörü Nilgün Keçecioğlu, küçük kızın babasını görmesi için 3 ay beklemesine gerek olmadığını, sağlık durumu elverdiği zaman kendisini görebileceğini söyledi.