SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yeni hedeflere yelken açıldı. Hastane yönetimi, yeni açılan merkezler ve hizmete açılması planlanan ünitelerle ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı:

İNME MERKEZİ

                  Halen ülkemizde az sayıda bulunan, ilk 4 saatte müdahale edildiği takdirde ölüm oranının büyük oranda azaldığı ve hastalık sonrası yaşam kalitelerinin daha yüksek olmasını sağlayan ve bünyesinde mutlaka olması gereken nörovasküler girişimsel işlemler konusunda eğitimli ve sertifikası bulunan hocamızın kontrolünde yaklaşık bir yıldır Isparta halkımıza hizmet etmektedir.

İYOT TEDAVİ ODASI

                  Günümüzde en sık görülen özellikle bölgemizde yoğun olarak olan tiroid kanseri tedavisinde cerrahi işlemlerden sonra hastalarımız iyot tedavisi için ülkemizde az sayıda bulunan, sadece büyük şehirlerde bulunan merkezlere giderek hem büyük miktarda maddi kayba hem de uzun sıra bekleyerek tedavilerinin gecikmesine neden olmaktadırlar. Artık hastalarımız cerrahi tedavi sonrasındaki iyot tedavilerini Isparta’mızda yaptırabilecekler.

HİZMETE AÇILMASI PLANLANAN

Kemik iliği nakil ünitesi

Post-operatif yoğun bakım ünitesi

Yanık ünitesi

Hiperbarik oksijen tedavi ünitesi

KADIN-DOĞUM ve ÇOCUK HASTALIKLARI EK BİNASI

2017 Yatırım Programına alınan SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek binasının ihalesi gerçekleşmiş durumda. Şu anda Sözleşme aşamasında.