TFF 2. Lig kırmızı gurup 4. Hafta maçında,  İstanbul’da Sarıyer karşısına çıkacak olan, (Cumartesi günü saat 16.30’da)   Isparta 32 Spor maçının hakem triosu belli oldu.

            B klasman hakemlerinden  ( Ardahan bölgesi ) Doğu Yılmaz’ın düdük çalacağı Sarıyer-Isparta 32 spor maçında 1. Yardımcı hakemlik görevini   Samsun bölgesinden Sezgin Şahbaz, 2. Yardımcı hakemlik görevini   Ordu bölgesinden Çağrıcan Pazarcıklı yapacaklar.

            Maçın 4. Hakemi ise  Samsun bölgesi  C klasman hakemlerinden Gökhan Özbulut olacak. Maçın gözlemciliğini de Sertan Bakan yapacak.

            Hakem Doğu Yılmaz,  en son 15.04.2023 tarihinde Isparta’da oynanan (Isparta 32 spor: 2 -Somaspor: 1 )  maçında 4. Hakem olarak görev yapmıştı.

GÖZLEMCİLERİMİZE DE GÖREV VAR

Öte yandan TFF – MHK,  ilimiz gözlemcilerine de görev verdi. Edindiğimiz bilgilere göre B klasman gözlemcimiz Ömer Kürşat Tüfekçi  16.09.2023 günü saat 15.00’de Ankara’ da Etimesgut Belediyesi Atatürk stadında  oynanacak olan 2. Lig beyaz gurup ( Ankaraspor – Bucaspor 1928)  maçında gözlemcilik yapacak. Maçın hakemi ise Hakan Ülker.

            Isparta’mızın C klasman gözlemcilerinden olan Şeref Basmacı ise 3.lig 3. Gurup maçında  (17.09.2023 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan)  Osmaniye FK-Fatsa Belediyespor maçında görev yapacak. Maçın hakemi ise Emre Küçük.

Başkan Başdeğirmen Daha Fazla Hizmet Alacağız Başkan Başdeğirmen Daha Fazla Hizmet Alacağız

            TUFAN SELVİ TEKİRDAĞ’DA

            Isparta’mızın genç hakemlerinden olan C klasman yardımcı hakemimiz  Tufan Selvi bu hafta  Tekirdağ’da 3.lig 2. Gurup maçında   görev yapacak. Ergene  Velimeşespor-TPAO Batman petrolspor  AŞ  maçında yardımcı hakemlik görevi yapacak,  Tufan Selvi  bu sezon ilk maçına çıkmış olacak. Maç 17.09.2023 Pazar günü saat 16.30’da Mustafa Kemal Atatürk stadında oynanacak. Maçın hakemi Osman Köksaldı. /Sedat Cican