Sav Kasabasında siyasi atmosfer hareketleniyor. Sav’ın genç adayı Yahya Öztürk, Ak Parti Sav Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu resmi olarak gerçekleştirdi. Parti binasında konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Öztürk, haber merkezimize verdiği bilgilerde adaylığı uygun görülmesi halinde teşkilatla uyum içinde Sav için gece gündüz çalışacağını ifade etti. 

Yahya Öztürk, konuşmasında, " Sevgili Hemşerilerim; Sav kasabasında doğup büyüyen İzmir Antalya ve son olarak memleketimiz Isparta’da 18 yıldır memurluk görevini yerine getiren kardeşinizim. Kendimi bildiğim ve hayatı anlamaya başladığım günden beri kamu hizmetinde çalışmayı ve devlet adamı olarak milletime hizmet etmeyi düşündüm. Memurluk görevini yerine getirirken iki önemli amacım vardı. Bunlardan biri doğup büyüdüğüm kasabama hizmet ederek kasabamızın çehresini değiştirmek diğeri ise ekonomik katkı sağlayacak projeleri hayata geçirerek kasabamızı hak ettiği yere getirmek. Bu amaçlara değerli halkımızın desteğiyle ulaşacağım. 

Milli ve manevi değerlerimizin en güzel yansıtıldığı, kültür, sanat ve doğa ile iç içe olan adeta bir cenneti andıran kasabamızı, daha da güzelleştirmek ve marka kasaba haline girmesi için var gücümüzle çalışmayı arzuluyoruz.

Sen ben olgusu olmadan, kasabanın hak ettiği hizmeti daha da ileriye götürmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Sorunları çözmek ve modern bir Sav oluşturmak için projeler üreteceğiz. Kendi değerlerimize sahip çıkarken, teknolojiyi de en iyi şekilde kullanarak hizmet edeceğiz.

Bu süreçte, değerli Sav halkının güveni ve teşkilatımızın desteği her şeyden önemlidir. Kasaba halkımın düşüncelerini, isteklerini ve önerilerini dikkate alacağız ve katılımcı bir yaklaşımla kasabamızı birlikte yöneteceğiz. Bunu sağlamak için, şeffaflık ve adaleti en temel prensiplerimiz olarak benimsemiş olduğumuzu da vurgulamak isterim. Ak Parti Sav Belediye Başkan aday adayı olarak başvurumu yapmaktan onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Güçlü bir Sav için yola çıktık ve bunu hep birlikte başaracağız.

Bu ilkeler doğrultusunda sorumluluk bilinci olan ve ortak akılla hareket eden yönetim anlayışımla erdemli siyaset yapan vizyoner bir idareci olacağım.

Bu duygu ve düşüncelerle kasabamızı daha iyi bir geleceğe taşımak için 7’den 70’e tüm halkımızın desteğine talibim. Kasabamız ve halkımız için en hayırlı sonucun olmasını temenni eder, saygılarımı sunarım. Türkiye Yüzyılı için durmak yok yola devam diyoruz." dedi.

Isparta'da Elektrik Kesintileri Yaşanacak Isparta'da Elektrik Kesintileri Yaşanacak

Yahya Öztürk, seçim kampanyası boyunca kasaba sakinleriyle bireysel diyaloglar kurarak, onların beklentilerini ve önerilerini dinlemeyi ve çözümler üretmeyi hedefliyor. Kasaba halkı, yeni adayın getireceği yenilikleri ve vizyonunu merakla bekliyor. 

Yahya Öztürk Kimdir?

Sav Kasabası nüfusuna kayıtlı Yahya Öztürk, kasabada ikamet ediyor. 37 yaşındaki genç aday adayı Öztürk, 5 yıl Birlik Haber-Sen Sendikası'nda şube başkan yardımcılığı görevini yürütüyor. İşletme Fakültesi mezunu olan Yahya Öztürk 3 çocuk babasıdır. 

2014-2018 yılları arası Birlik Haber-Sen Sendikası Antalya Şube Başkan Yardımcılığı, 2022 yılı Isparta- Burdur- Muğla’dan oluşan Muğla Şube Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüş olan Öztürk şu anda  Isparta Ptt Merkez Müdürlüğünde memur olarak görev yapmakta iken AK Parti Sav Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu için görevinden istifa etti.