Kaza 20 Kasım tarihinde gece saatlerinde Isparta-Eğirdir yolu Akkent Mahallesi mevkiinde meydana geldi. F.D. idaresindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak refüjdeki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve otomobilde yolcu olarak bulunan Görkem Kaynar, E.K. ve Ş.T. yaralandı. Araç içinde sıkışan Görkem Kaynar, AFAD ekiplerinin çalışması ile araç kesilerek çıkartıldı. Görkem ambulansla önce Isparta Şehir Hastanesi, buradan da Antalya'daki bir özel hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen Görkem'in beyin ölümü 24 Kasım tarihinde gerçekleşti.

AİLESİ ORGANLARINI BAĞIŞLADI

Başdeğirmen: Şehrimizi geliştirecek tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız Başdeğirmen: Şehrimizi geliştirecek tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız

Acı haberin ardından emekli asker ve aynı zamanda Boks Antrenörü olan baba Enes Kaynar, eşi Hüsniye Kaynar ile birlikte oğullarının tüm organlarını bağışladıklarını hastaneye bildirdi. Bu dakikadan itibaren zamana karşı yarış başladı. Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Görkem'in kalbi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde acil kalp bekleyen hastaya nakledilmek için alındı. 4 saat süren operasyonun ardından nakil başarılı şekilde gerçekleştirildi. Görkem'in karaciğer ile akciğer, iki böbreği, pankreası ise Ankara'dan gelen uçakla acil organ bekleyen hastalara nakledildi.