KİMSESİZLER MEZARLIĞI İYİLEŞTİRİLDİ

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, geliştirdikleri “Kimsesizlerin Kimsesiyiz” adlı proje ile Isparta Asri Mezarlığı’ndaki kimsesizler mezarlarında iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi. Isparta Belediyesi ve Isparta Mezarlıklar Müdürlüğü destekleriyle SDÜ öğrencileri Berke Özyurt, Mert Arda Tiryaki, Mustafa Madan, Rabia Şevval Çabık, Ömer Yiğit İlkar ve Yağmur Özer, mezarlardaki kuru otları temizledi, peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdi ve sulama çalışması yaptı.

Projede yer alan öğrencilerden Mustafa Madan: “Bizim için çok anlamlı bir etkinlik oldu. Bu projede bir dua okuyacak kimsesi olmayanlar için farkındalık yaratmak istedik.” dedi. Proje ekibinden Berke Özyurt ise “Kimsesizler mezarlığına yönelik farkındalığı arttırmayı amaçladık, bu proje sayesinde insanların kimsesizler mezarlığını kimsesiz bırakmayacaklarını umuyoruz.”  diye konuştu.

Isparta'da 38 Yıllık Usta Lezzet Sırrını Açıkladı Isparta'da 38 Yıllık Usta Lezzet Sırrını Açıkladı

SDÜ ÖĞRENCİLERİ ÇOCUKLARA ANLAMLI BİR GÜN YAŞATTI

SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından üretilen “Sevgi ile Geziyoruz” adlı proje kapsamında, Isparta’da bulunan sevgi evindeki çocuklara yönelik müze gezisi düzenlendi. Öğrenciler Mert Yılmaz, Ümmü Armağan, Ecem Akan, Ayten Kocatürk, Vahap Yağızhan Ersek, Şermin Gülgeç ve Hüseyin Aydın tarafından hayata geçirilen proje ile Şehit Enes Özgül Çocuk Evleri Kordinasyon Merkezindeki çocuklarla birlikte Ertokuş Bey medresesi ve Süleyman Demirel Külliyesine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretin ardından çocuklarla birlikte eğlence merkezine geçildi. Gün sonunda çekilen fotoğraflar çerçevelenip çocuklara hediye edildi.

SDÜ Bülten