Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu 2013 - 2014 Eğitim Öğretim Yılında Yaşar Ulucan İmam Hatip Ortaokulu ismiyle eğitim hayatına dahil oldu. 

Okul inşaatının hızla devam etmesi ve kısa sürede tamamlanacak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, bundan dolayı başta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti. 

Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kısa sürede göstermiş olduğu performanstan dolayı artan öğrenci sayısına mevcut bina  cevap veremez oldu.  Okul 2016 Yılı hain darbe girişiminden sonra Milli Eğitim Bakanlığına devredilen Gülcü Mahallesindeki binasına taşındı. Aynı heyecanla burada da eğitim öğretim hayatına devam eden okulun bir ara öğrenci sayısı 950'li rakamlara kadar ulaştı. Okulumuz kısa sürede Isparta'nın  eğitimde parlayan yıldızı oldu...

Recep Özel, Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan'ı Ziyaret Etti Recep Özel, Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan'ı Ziyaret Etti

Okul sadece akademik değil sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki birbirinden farklı türde etkinlikleriyle kendisinden söz ettirdi.   

2020 yılında deprem testi sonucu yıkılmasına karar verildiğinden okul geçici olarak eğitim öğretim faaliyetlerine Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi ek binasında sürdürdü. 2022 yılı eylül ayında ihalesi verilen okulumuzun çok geçmeden inşaat çalışmalarına başlaması öğrenciler ve velilerde büyük bir mutluluk yaşattı. İnşaat çalışmaları o kadar hızlı ilerledi ki 2024 Ocak'ta teslim edilmesi planlanan okul inşaatının mevcut hızla önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetişeceğine dair ümitleri bir hayli arttı.

Bu zorlu süreçte sürdürülen çabaların tüm aşamalarında olayı bizzat takip eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Baydur'a  teşekkürlerimizi sunuyor, okulun biteceği ve öğrencilerimizin yerleşeceği günü dört gözle bekliyoruz” dedi.