MHP Isparta Milletvekili Adayı Selim Öncel, Kadir Gecesini memleketi Eğirdir'de geçirdi. 

Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü

Öncel, yoğun tempoda akrabalarını da unutmuyor. Eğirdirli hemşehrileri ve akrabalarıyla Kadir Gecesini geçiren Öncel, hemşehrilerinden dua ve destek istedi. 

Aile ziyaretinde bulunan Öncel'e amcası Hilmi Öncel ve genç iş insanı Miraç Mancar eşlik etti, birlikte Ege Balık Ağları Fabrikasını ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Yeşil Ada esnafıyla buluşan Öncel'e Milletvekili Adayı Ahmet Kaya, Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, partililer ve eniştesi Mustafa Daldal ve eşlik etti. Esnaflarla ve ailesiyle hasbihal eden Milletvekili Adayı Öncel, memleketinde büyük destek görürken akrabalarıyla olan yakın ilişkisi dikkatlerden kaçmadı. 

İftarını Eğirdir Merkez İlçe Yönetimi ve ailesiyle birlikte yapan Öncel, iftarın ardından Eğirdir Merkez Hızırbey Camii'nde namazını kıldı. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise Ada Kahvesinde hemşehrileri ve akrabalarıyla buluşarak dertlerini dinlemeye devam etti.

MHP Milletvekili Adayı Selim Öncel, "Rahmet ve bereketin ayı Ramazan ayının son günlerine geldik, bin aydan hayırlı Kadir Gecesine kavuştuk. Dualarda buluştuk. İslam aleminin ve Isparta halkının Kadir Gecesini tebrik ederim, hayırlara vesile olmasını dilerim." sözleriyle geceyi tamamladı.