6 Şubat depremi sonrası Isparta’ya gelen Hataylı depremzede ailenin SMA Hastası Güneş Bebek’in tedavisinde ihtiyaç duyulan ilaca ulaşmak için Isparta seferber oldu.  Başlatılan yardım seferberliği dahilinde Isparta Esnaf Odaları Birliği Kadın Komisyonu ve Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları işbirliği ile gıda kermesi düzenlendi. Kaymakkapıda düzenlenen ve geliri tamamen Güneş Bebeğin tedavisi için kullanılacak olan kermese Ispartalılar büyük ilgi gösterdi. 

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural oda başkanlarıyla birlikte kermesi ziyaret ederek,  hem katkı sağladı hem de vatandaşları Güneş Bebek’e katkı sunmaya davet etti. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Samet Tonay’ın da katıldığı kermes etkinliğinde gazetecilere açıklamada bulunan Birlik Başkanı Tural  “Hataylı Depremzede Gülben –İbrahim Aydın çiftinin kızları, SMA TİP-1 hastası Güneş Bebek’in tedavisi için gerekli olan miktarın toplanması amacıyla başlatılan yardım kampanyalarında yüzde 62’lik orana ulaşıldı. Ancak kampanya sürecinin bitmesine az bir süre kaldı. Bildiğiniz gibi Güneş Bebek için instegramdan yapılan canlı yayında, Esnaf Odaları Birliği olarak yardım seferberliği başlatmıştık.

Canlı yayına Antalya’daki bir organizasyondan katılan TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, bölge esnaf ve sanatkarları meslek kuruluşlarının başkanları,  Afyon il ve ilçelerinin ticaret odası ve borsa başkanları kampanyaya destek olacaklarını açıkladılar. Bugün de, Güneş Bebek için Birliğimiz Kadın Komisyonu Başkanlığı ve Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları tarafından ortaklaşa yardım kermesi düzenleniyor.  Buradan bir kez daha esnaf ve sanatkarımıza, halkımıza çağrıda bulunuyoruz. Gelin hep birlikte bu iyilik hareketine destek verelim. Güneşimiz Solmasın diyoruz. 

Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde

Ziraat Bankası TR66 0001 0090 1039 3913 3050 01 IBAN Nolu alıcı Gülben Aydın hesabına nakdi yardımda bulunarak veya GÜNEŞ yazıp 8148’e mesaj göndererek 1 mesaj karşılığında 20TL katkıda bulunarak Güneş Bebeğe nefes olabilirsiniz.  Bu organizasyondan dolayı Kadın Komisyonu Başkanımız Figen Arı’ya, Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkanı Sultan Güleç ve emeği herkese teşekkür ediyorum. İnşallah kazanan SMA değil Güneş Bebek olacak” dedi Birlik Kadın Komisyonu Başkanı Figen Arı da tüm Isparta halkını duyarlı davranarak, Güneş Bebek’in yardım kampanyasına destek olmaya çağırdı.

/ Haber Merkezi