Kermes Haberleri

kermes haberleri ve güncel kermes gelişmeleri, kermes ile ilgili tüm video, kermes fotoğrafları ve kermes haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'da Şehit Ömer Sarı Orta Okulu, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Çarşamba günü saat 9'da Gazze halkına yardım etmek amacıyla bir...

Isparta

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Isparta

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Kadın Kolları iş birliğiyle düzenlenen hayır kermeslerinde görev alan personel onurlandırıldı.

Isparta

Isparta'da Filistin, Kur’an kursları ve ihtiyaç sahipleri yararına düzenlenen kermeste görev alanlara teşekkür belgesi verildi.

Isparta

"Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına Isparta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen, öğrenci ve velilerin düzenlediği kermesten 38 bin TL...

Isparta

Isparta Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından bugün Kaymakkapı Meydanı’nda Filistin Halkı ve İhtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledi.

Isparta

Isparta Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından okul yararına ve Filistin halkı için kermes düzenlenecek. Kermese Isparta halkı davet edildi.

Isparta

Karınca Zihinsel Engelliler Derneği tarafından 1 Aralık 2023 Cuma günü Iyaş Park AVM’de  açılacak olan kermese tüm Isparta halkı davetli.

Isparta

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Isparta

SMA Hastası Güneş Bebek’e yardım seferberliği kapsamında Isparta Esnaf Odaları Birliği Kadın Komisyonu ve Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları işbirliği...

Isparta

Sav Kasabasında Filistin'deki ihtiyaç sahiplerine destek amacıyla kermes açıldı. Çarşamba günü akşamı sona erecek kermese ilk günden yoğun ilgi gösterildi.

Isparta

Sav Kasabasında Filistin'deki ihtiyaç sahiplerine destek amacıyla kermes açıldı.