MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, İl Genel Meclisi üyeliğine aday olmak için başkanlık görevinden ayrıldığını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak Ali Osman Sönmez şu açıklamayı yaptı: “Kıymetli hemşehrilerim, değerli dava arkadaşlarım, Önce ülkem ve milletim sonra partim anlayışı ile Mensubu olmaktan gurur duyduğum; 1987 yılında Bizim Ocak Dergi Temsilciliği ile başladığım aktif siyasete Teşkilatımızın her kademesinde görev yaptığım ve dört dönemdir büyük bir gurur ve şerefle yürütmüş olduğum MHP Yalvaç İlçe Başkanlığından 31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak Mahalli idareler seçimlerinde İl genel meclisi Üyesi Aday Adayı olmak için görevimden ayrılıyorum.

Kıymetli dava arkadaşlarım, değerli Yalvaçlı hemşehrilerim; Aziz şehrimizi, Yalvaç’ımızın ve Köylerimizin problemlerini, çalışma şeklini, işleyişi ve resmi kurumları iyi bilen bir kardeşiniz olarak, 36 yıllık bilgi ve birikimimle Aziz İlçemize hizmet etmek istiyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin.

Bu duygu ve düşüncelerimle önümüzdeki yapılacak yerel seçimlerin Ülkemize, Milletimize Isparta’mıza, Yalvaç’ımıza hayırlı olmasını saygı ve sevgi içerisinde geçmesini dilerim.”

YENİ BAŞKAN MEHMET ALİ SAĞLAM

Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı

Sönmez’in ayrılmasının ardından ilçe başkanlığına yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Sağlam getirildi.

Haber Merkezi