Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış

Isparta’nın ilk ve tek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ilimizi Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig’inde temsil ediyor. İlk 2 maçından galibiyetle ayrılan 6 Mart Spor Kulübü, üçüncü maçını 10 Aralık Pazar günü saat 15.00’da Işıkkent Kapalı Spor Salonunda oynayacak.

Oynanacak karşılaşma öncesi 6 Mart Spor Kulübü Başkanı Pınar Gök ve beraberindeki heyet, ITSO Başkanı Metin Çelik’i ziyaret etti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı hakkında bilgiler veren Isparta 6 Mart Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Selim Bacak, 10 Aralık Pazar günü Işıkkent Kapalı Spor Salonunda oynanacak maça ITSO Başkanı Çelik’i davet etti.

Selim Bacak açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “6 Mart Spor Kulübü olarak tekerlekli sandalye basketbol takımımız mevcut ve bu takımımız Isparta 2 Lig’de oynayan tek spor dalımız. 2 maçımızı da başarıyla tamamladık. İlk maçımız kendi evimizdeydi. İzmir 9 Eylül Spor Kulübü’nü ağırladık.  Burada bir galibiyet elde ettik. 2. maçımız zorlu Çanakkale deplasmanıydı. Ondan da sağ olsunlar güç birliği ile el birliği ile zorlu bir maç olmasına rağmen başarıyla döndük. Bu hafta saat 15.00’de Işıkkent Spor Salonu’nda Aydın Efeler Spor Kulübü’nü misafir edeceğiz. Sizleri de bu vesile ile ziyaret edelim dedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.”

“6 MART SPOR KULÜBÜ ENGELLİLERE UMUT VE HEYECAN VERİYOR”

Yapılan sporla engellerin kaldırıldığını gördüklerini belirten ITSO Başkanı Metin Çelik, 6 Mart Spor Kulübünün yaptığı çalışmanın önemine dikkat çekti.

ITSO Başkanı Çelik, “Hepimizin amacı; dünyayı yaşayacaksak hep birlikte güzel bir şekilde yaşamaktır. Bize anlattıklarından da engelleri kaldırdıklarını, onlara umut olduklarını, heyecan verdiklerini görüyoruz. Gerçekten kendilerine teşekkür ederiz. Biz yapılması gereken ne varsa her zaman sizlere destek olmaya hazırız. Yaptığınız ziyaret için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda 6 Mart Spor Kulübü Başkanı Pınar Gök tarafından ITSO Başkanı Çelik’e 32 numaralı forma hediye edildi.

Haber Merkezi