Geçen sezon Devlet memuru olması dolayısıyla tüm yasal hakemlik haklarını 1 yıl donduran genç hakemimiz Berkan Çetin  bu sezona vira bismillah dedi. 

B klasman hakemimiz  Berkan Çetin yeni sezonun ilk haftasında Belediye Derincespor-Sarıyer maçını yönetecek.

            27.08.2023 Pazar günü saat 17.00’de   Belediye Derincespor doğal çim stadyumunda oynanacak maçta Berkan Çetin’in yardımcılıklarını Arif Dilmeç-Buğur Han Güler, 4. Hakemliği ise Mertcan Erölmez yapacaklar. Maçın gözlemcisi ise Arif Çelik.

ÖMER KÜRŞAT TÜFEKÇİ HOCA

KIRŞEHİR’DE GÖREVDE

Altın Fiyatları Yeniden Düşüşte Altın Fiyatları Yeniden Düşüşte

            Öte yandan ilimizin B klasman gözlemcisi olan Prof.Dr. Ömer Kürşat Tüfekçi hocaya ilk haftada görev var.

TFF 2. lig beyaz gurupta yer alan ve 27.08.2023 Pazar günü saat 16.30’da Kırşehir Ahi stadında oynanacak olan Kırşehir futbolspor-Esenler Erokspor maçında gözlemci olarak görev yapacak. Bu maçı hakem Doğu Yılmaz (Ardahan bölgesi)  yönetecek ve yardımcılıklarını Akın Karabacak-Çağrıcan Pazarcıklı yapacak.

ISPARTA 32 SPOR-SOMA MAÇINI

SAFA YILMAZ YÖNETECEK

TFF  2. LİG kırmızı gurupta yer alan temsilcimiz Isparta 32 spor – Somaspor maçının hakemi de belli oldu.  B klasmanı  İstanbul   bölgesi hakemi olan   Safa Yılmaz’ın  yardımcılıklarını, Süleyman Yavaşoğlu-  Önder Çalış (İstanbul bölgesi) yapacak.   Maçın  4. Hakemi ise Tekirdağ bölgesinden C klasman hakemi Serkan Eryılmaz olacak.

Maçın gözlemciliğini ise Coşkun Topaç yapacak. 

/ Sedat Cican