Tola Matbaa Limited Şirketi Kurucusu, 2001 yılında AK Parti Senirkent Kurucu ilçe Başkanı, İş insanı Abdullah Tola ve HEM Eğitimcisi Alev Tola’nın kızları Dr.Dilara Tola, Meral- Şehit Mustafa Uysal çiftinin oğlu Dr.Hüseyin Uysal ile hayatını birleştirdi.

Geçtiğimiz ay Tempo Park Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğüne yoğun bir davetli grubu katıldı. Aile yakınları ve davetliler eşliğinde gelin çıkarma töreninin gerçekleştirildiği,geleneksel düğün yemeği ikramında bulunularak geleneklerin yaşatıldığı düğün töreni takdirle hafızalarda yer edindi.

2007’de Hakkari Yüksekova Dağlıca mevkiinde askeri birliğe düzenlenen 250 kişilik terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu girilen çatışmada kahramanca mücadele ederek 11 arkadaşıyla beraber şehit olan damat babası Şehit Mustafa Uysal‘ın Manavgat’lı olması nedeniyle Serik’te yine yoğun katılımla ve yörenin geleneksel düğün yemeği ikramlarının yapıldığı unutulmaz güzel bir düğün töreni yaşandı.

Faruk Daşdöner Tekrar Seçildi Güven Tazeledi Faruk Daşdöner Tekrar Seçildi Güven Tazeledi

Davetlilerin gönüllerinde ve zihinlerinde iz bırakan düğünde, Tola ailesi de kızlarının bu mesut gününe tanıklıktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadı.

Mutluluklarına ortak olan ve bu güzel günlerinde yanlarında bulunan herkese ayrı ayrı teşekkürlerini ifade eden iş insanı Abdullah Tola:”Evlatlarımız Dilara ve Hüseyin’in bu özel günlerinde düğünümüze teşrif eden değerli milletvekillerimiz sayın Mehmet Uğur Gökgöz’e ve sayın Osman Zabun’a, Yüksek Seçim Kurulu AK Parti Genel Merkez Temsilcisi sayın Recep Özel ‘e,

AK Parti İl Başkanı sayın Serkan Keskin ‘e, Senirkent Belediye Başkanı sayın Kadir Heybeli başta olmak üzere dostlarımıza, büyüklerimize, akrabalarımıza, arkadaşlarımıza ve mutlu günümüze ortak olan tüm davetlilerimize teşekkürlerimizi sunuyorum.Bu zaman diliminde düğünümüze teşrif edemeyen mesajla telefonla bu güzel günümüzü tebrik eden, hayır duasında bulunan tüm dostlarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum” dedi. Afyon Devlet Hastanesi’nde görev yapan Dr. Dilara Uysal ve Dr. Hüseyin Uysal çifti düğün sonrası yaşamlarını görevli oldukları Afyon’da sürdürecekler. / Elif AKGÜL