Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor

Bugüne kadar toplam 220 adet metruk bina ve yol üzerinde kalan evlerin yıkımını gerçekleştiren Isparta Belediyesi, şehir trafiğinin rahatlatılması adına da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesiyle birlikte Adliye Batı Kampusu Bulvarını, Üniversite Doğu Kampusu Şehir Merkezi Bulvarını, Tren Garı Bölgesi Yolunu ve Yeni Zabıta Kavşağı Gölcük Yolu Bulvarlarını açarak önemli bir adım atmıştı.

Son olarak şehir görünümünü olumsuz etkileyen, trafik akışını engelleyen ve yol üzerinde kalmış Bahçelievler Mahallesi Shell Benzinliğinin arkasında kalan 2 adet evin yıkımı gerçekleştirilirken, böylece yıkılan yapı sayısı da 222’ye ulaşmış oldu.

Bahçelievler Mahallesinde 109 Cadde ile 3032 Sokak arasında yol üzerinde kalan ev mülk sahiplerinin de rızası alınarak karşılıklı mutabakatla yıkıldı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de yıkım çalışmalarını yerinde inceledi ve değerlendirmede bulundu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Şehrimizde trafiği aksatan ve metruk bina yıkımlarına devam ediyoruz.

Bugünde Bahçelievler Mahallemizde hem yolu engelleyen hem de metruk olan ve trafik sorunu oluşturan evleri yıkıyoruz. Bu yıkım mülk sahipleriyle görüşerek, ikili ilişkilerle, bedelleri ödenerek, gönülleri alınarak gerçekleştirildi. Yıkımı yapılan 222 binanın her bir mülk sahipleriyle karşılıklı anlaşılarak gerçekleştirildi.

Amacımız hem şehrimizi güzelleştirmek, hem de yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızı memnun edebilmek, şehrimizi daha yaşanabilir hale getirebilmek. Ayrıca hem metruk binalarda yaşanabilen nahoş hadiseleri önleyebilmek, hem trafik akışını rahatlatabilmeyi amaçlıyoruz.

Bu yolun açılmasıyla birlikte yol düz bir hale gelecek. Bu yol ayrıca alt ve üst yolları da rahatlatarak alternatif bir yol haline gelecek. Buradan bizlere kolaylık sağlayan mülk sahiplerine teşekkür ediyorum, inşallah daha güzel daha yaşanabilir bir şehir olarak hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.