Trafik Haberleri

trafik haberleri ve güncel trafik gelişmeleri, trafik ile ilgili tüm video, trafik fotoğrafları ve trafik haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan önemli bir değişiklikle, uyku apnesi sendromu olan kişiler artık ehliyet alamayacak veya ehliyetlerini yenileyemeyecekler.

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mart ayına ait motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı.

Isparta

Trafik sigortasına zam oranının belirlenmesinde milyonlarca araç sürücüsünü yakından ilgilendiren bir değişiklik gündeme geldi.

Isparta

Isparta'da bisiklet-motosiklet park alanına kamyonet park edildi.

Isparta

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından 19 Şubat 2024'te yürürlüğe giren yeni zorunlu trafik sigortası düzenlemesi...

Isparta

Burdur'da gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 804 araç ve sürücüye idari para cezası uygulandı, 156 araç trafikten men edildi.

Isparta

Eğirdirli iş insanı Metin Tığ dün gece Büyükçekmece’de geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Tığ'ın ani ölümü sevenlerini derinden üzdü.

Isparta

Isparta’da meydana gelen trafik kazasında sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, su kanalına uçtu.

Isparta

Zorunlu trafik sigortası tarifelerinde yeni dönemin başlayacağı tarih itibariyle yeni zamların sinyalleri verildi.

Isparta

Isparta’da Kirazlıdere Cam Seyir Terası ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi mesireliği, bayramın son günü Isparta ve çevre illerden ziyaretçi akınına...

Isparta

Bugün sabah saatlerinde Isparta'nın Miryekefelon Altgeçidi'nde korkunç bir trafik kazası yaşandı. Kaza sonrası dehşet görüntüler ortaya çıktı.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince yoğun trafikte güvenliği sağlamak için denetimlerini sıklaştırdı.