İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Tural, seçim çalışmaları kapsamında Hastane Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Tural, İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli ve beraberindeki partililerle birlikte Hastane Caddesindeki esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleme imkanı buldu. Hastane Caddesindeki dükkanların yarısının boş durumda olduğuna dikkat çeken İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Tural, “göreve geldiğimiz takdirde sadece buradaki değil, tüm Isparta’daki esnafımızın sorunlarını çözmek için büyük çaba sarf edeceğiz” diye konuştu. Tural “Hastane Caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ettik, esnaflarımıza hal ve hatırlarını soruyoruz. Bununla birlikte isteklerini alıyoruz. Hastane Caddesinde şunu gördük. Buradaki dükkanlarımızın yarısı boş durumda. Burasının hareketlenmesi lazım. Burasının canlanması lazım. Esnaf ve sanatkarlarımızın iş yeri sahiplerimizin istek ve talepleri dinlenerek çözüm yollarının bulunması gerekiyor. Bizde esnaflarımızın istek ve taleplerini dinledik. İnşallah 31 Martta İyi belediyecilikle Isparta’mızı buluşturduğumuzda esnafımızın ve tüm Isparta’mızın sorunlarını çözmek için büyük uğraş ve çaba sarf edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

MAHRUKATÇILAR SİTESİ

Eğirdir'de 'Minik Eller Büyük Hayaller' etkinliği Eğirdir'de 'Minik Eller Büyük Hayaller' etkinliği

ESNAFINI ZİYARET ETTİ

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Hastane Caddesinin yanı sıra Işıkkent Mahallesinde bulunan Mahrukatçılar Sitesini de ziyaret etti. Mahrukatçılar Sitesindeki esnafla bir araya gelen Ahmet Tural, burada esnafların talep ve isteklerini dinleme imkanı buldu. Tural, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için esnaflardan destek istedi.

ISPARTA’YI HEP BİRLİKTE

 YÖNETME SÖZÜ VERİYORUZ

Öte yandan İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Büyük Birlik Partisi’ni ziyaret etti. İl Başkanı Nafi Duru ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural ve İYİ Parti il Başkanına ve teşkilatına bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ederim. Bu bir hizmet yarışıdır. Memleketimize hizmet edecek olan herkesten Allah razı olsun. Hizmet yarışında Sayın Tural’a ve diğer başkan adaylarına başarılar diliyorum” dedi.   İlimizde bulunan tüm siyasi partileri ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Belediye Başkan Adayı Tural “Bu durum siyasi partilerimizi önemsediğimizin göstergesidir. Birlikte çalışmak birlikte hareket etmek Isparta’nın geleceğine ışık tutmak bakımından bunun çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda siyasi partilerimizin demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu biliyoruz. İlimizde siyasi partilerimiz ,sivil toplum örgütlerimizle ve tüm paydaşlarımızla birlikte Isparta’yı yönetme sözünü veriyoruz. Tabi ki burada siyasi partiler olsun, sivil toplum örgütleri olsun söz konusu Isparta olduğu zaman Isparta’nın gelişmesi olduğu zaman, ilerlemesi olduğu zaman mevzu Isparta ise herşeyin üstündedir diye düşünüyoruz.  Tabi ki burada siyasi partilerimizin adayları da olacaktır. Tüm adaylara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi