30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yıldönümü nedeniyle Isparta Valiliği tarafından kutlama programı düzenlendi.
Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ve tebrikat törenlerinin ardından tören geçişi gerçekleştirildi.
Sağlık Ordusunun Kahramanları da milli mücadele ve baģımsızlığımızın sembolü Zafer Bayramı kortej yürüyüşünde yerini aldı. 

Türk Hemşireler Derneği Isparta İl Temsilcisi Helma Apaydın, tören sonrasında yaptığı açıklamada; “30 Ağustos Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğindeki kahraman ordumuzun ve  kahramanları tükenmeyen Türk Milletinin gücünü dünyaya haykırdığı, bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin en büyük zaferlerinden biridir. Bu kutlu Zaferin 101. yıldönümü kutlamalarında, milli  birlik  ve beraberlik duygusuyla  ülkemizin ve demokrasimizin tüm değerlerine sahip çıkan,  sorumluluk  bilinci yüksek bir meslek grubu olarak  ecdadımıza olan vefa duygusu ile milli mücadele ve bağımsızlığımızın sembolü olan Zafer Bayramı kortej yürüyüşüne büyük bir  gurur ve coşkuyla  katılım sağladık.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz ve vatan savunmasında hayatını kaybeden tüm ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

/Muhammet Ölmez

Ağaçlardaki hastalık etmenlerini incelediler Ağaçlardaki hastalık etmenlerini incelediler