Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi önünde düzenlenen gösteri uçuşunu Vali Aydın Baruş ve eşi Nagehan Baruş, Garnizon Komutan Vekili Albay Hüseyin Mustafa Aksu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen ile binlerce Ispartalı izledi.

Isparta Valiliği, Isparta belediyesinin iş birliği ile organize edilen Türk Yıldızları gösterisi, çevre şehirlerden gelen vatandaşların da katılımıyla yoğun ilgi gördü.

Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi önünde toplanan binlerce vatandaş, Türk Yıldızları’nın gösterisi içi yerlerini aldı. Dünyada 6 süpersonik uçakla gösteri yapan tek akrobasi timi olan Türk Yıldızları pilotları, birbirinden tehlikeli akrobasi hareketleriyle izleyenlere heyecan ve gurur dolu anlar yaşattı.

Vali Aydın Baruş, Türk milletinin gökyüzündeki gururu olan Türk Yıldızları’nı eşsiz manzaralar eşliğinde izlemenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını ve gurur duyduklarını söyledi. Vali Baruş, “Türk milletinin bir mensubu olmaktan çok büyük onur duyduk. Türk havacılığının gelmiş olduğu seviye, Tür Silah Kuvvetlerinin gökyüzündeki hakimiyeti bizlere sonsuz güven veriyor. Onların gökyüzündeki uçaklara hakimiyeti tüm Ispartalılar tarafından büyük ilgi gördü. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensupları canlarını ortaya koyarak Türk milletinin birlik ve beraberliği, düşmanlarımız karşısında dimdik durabilmemiz için sergiledikleri emek bizleri her zaman onurlandırıyor. Emeklerine sağlık, Allah razı olsun. Onlarla bugün bir kez daha gurur duyduk, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar, Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterilerini izlerken o anları cep telefonlarıyla kaydetmeyi, öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.

Zeki Demirkubuz'un Yeni Filmi Hayat Vizyonlara Girdi Zeki Demirkubuz'un Yeni Filmi Hayat Vizyonlara Girdi