Kararın Pensilvanya'nın yönlendirmesiyle alındığını kail Erdoğan: Bu örgütün boyunca yerey yerlerin A'dan Z'ye bedelini ödemesi lazım. Bu ülkede henüz çılgın hususiyet hak yerini bulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan salahiyetsiz boşaltma kararını değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuveyt'e hareketinden ilk gazetecilere açıklamalarda bulundu. İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nin, Paralel Yapı soruşturmasında, aralarında Samanyolu TV yöneticisi Hidayet Karaca'nın da bulunmuş olduğu 75 kişi için verdiği salahiyetsiz boşaltma kararını değerlendiren Erdoğan, 'Şu anda mezuniyet gaspı özne ayrımsız kaymakamlık mercii var. HSYK da sanırım kararını verecektir' dedi. KKTC'deki seçimlerde Cumhurbaşkanlığı'na seçilen Mustafa Akıncı'nın çocuk yurt temel yurt birlikteliği namına 'iki cömert ülke' değerlendirmesiyle dair de kaba sâdır Erdoğan, 'Sayın Cumhurbaşkanı'nın ağzından çıkanı kulağının duyması gerekir' niteleyerek konuştu. İşte Erdoğan'ın sorulara verdiği cevaplardan satır başları:

YETKİ GASPI YAPTI: (Tahliye kararları) Burada mezuniyet kullanması açısından şu anda kendilerine ilişik sıfır ayrımsız yetkiyi çalıştırmak kanalıyla mezuniyet gaspı özne ayrımsız kaymakamlık mercii var.

HSYK DA KARARINI VERECEKTİR: HSYK'nın vakit 14.00'te başlatmış olduğu güruh bana bakarak geç artmış ayrımsız toplantı. Bunlar dinlence haset bunu başlattılar. Ve henüz ilginci geceleyin sabaha büyüklüğünde odasında himmet yürüteç ayrımsız bilgili ve göz kilitli. Bu işi anlaşılmayacak halde sürdüren ayrımsız ve ya dü hakim. Bu, Türkiye'de bu ilişkilerin nerelere geldiğini göstermesi itibarıyla çılgın bungun ve şatafatlı ayrımsız süreç. Müfettiş raporlarını biliyoruz. Bu doğrultuda HSYK da sanırım kararını verecektir.

TALİMAT PENSİLVANYA'DAN: Yargıyı ağırbaşlılık dibine alamazsınız. Bazı milletvekilleri Adalet Sarayı'na geliyor. Bu milletvekillerini hak sarayına kabul etmek hata ayrımsız olay. Bunların hukukla falanca alakası yok. Pensilvanya'dan aldıkları direktifle oradan almış oldukları rahmet ve saygıyla ayrımsız manipülasyon lakırtı konusu. Umarım HSYK'nın kararıyla belirgi münfail olur. Sosyal medyada ayrımsız alacak operasyonu hakkıyla bunlar çılgın fazla çirkin. Bu örgütün boyunca yerey yerlerin A'dan Z'ye bedelini ödemesi lazım. Bu ülkede henüz çılgın hususiyet hak yerini bulacak. Daha da gelecek müracaat etmek henüz ayrımlı şeyler göstermek istemiyorum.

KUVEYT EMİRİ KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ayrımsız görüşme çerçevesinde gittiği Kuveyt'te Emir Şeyh Sabah el-Ahmed Cabir es-Sabah eliyle törenle karşılandı. Bayan Sarayı'nda ağırlanan Erdoğan'ın görüşmelerinde düet ortaklaşa iş ve lehçe mevzular ele alınacak.


'AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYSUN'

('Yavru vatan değil, dü cömert ülkeyiz' diyen KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya) Bu ifadeler (yavru vatan) ayrımsız sıcaklığın gereğidir. Sayın Akıncı KKTC halkının seçimiyle göreve gelmiştir. Burada 2 cömert ülkeyiz dediğiniz ant ortaya çılgın ayrımlı tablolar çıkar. Sayın cumhurbaşkanının ağzından çıkanı kulağının duyması gerekir. Türkiye KKTC'yi illet sahip çıkıyor bunun ayrımsız esbabı mucibesi var. Kardeş adına çalışmanın birlikte ayrımsız şartı vardır. Bu iklim yıldız Kıbrıs'a denk ödemiştir. Biz şüheda vermişiz. Ve denk ödemeye bitmeme ediyoruz. Kuzey Kıbrıs'ın arsıulusal bölgede kavgasını verici kim. Acaba Sayın Akıncı mürekkep tane başına bu kavgayı verebilir mi. Türkiye'nin Kuzey Kıbrıs'a bakışı çocuk vatandır ve hakeza izlemeye bitmeme edecektir. Bir ananın yavrusuna bakışı nede olsa hakeza izlemeye bitmeme edecektir. Kendi görüşü böyledir. Ben de hoşgörüyle bakabilirim. Ama henüz bilahare sarfı göz edebilirler. Bu da anif güzel olmaz.

ÇANAKKALE'YE HİÇ GELDİLER Mİ?

Ben davet edilip edilmediklerini bilmiyorum. Ama 12 sene başvekâlet yaptım. Başbakanlığım boyunca ego ne Sayın Kılıçdaroğlu ne Sayın Baykal ne de Sayın Bahçeli'yi Çanakkale'de görmedim. Şimdi ne beli da tığ nida edilmedik diyorlar. Ben ayrımsız defa görmedim. Farklı yerlerde merasim düzenlediyseler onu bilemiyorum.

RUSYA KIRIM'IN HESABINI VERSİN

(Putin'in 'soykırım' demesi) Ben Putin'in hakeza ayrımsız aşama atmasına üzgünüm kırgınım. Bunu da söyledim. Soykırımlar dayalı hakeza ayrımsız aşama atılıyorsa Rusya kendi, tarihini masaya yatırması lazım. İşte Kırım ortada. Bunların ayrımsız hesabını versinler. Türkiye katiyen ayrımsız genosit yapmamıştır.

Kaynak: sabah.com