Ersağ şirket 2006 yılında Denizli’de yerli firma bilinciyle kurulmuş. Her türlü doğal ürünler üreten çevre dostu ve insan sağlığını düşünen bir yapıda olan kurumsal bir firmadır. Bitki özlerinden elde edilen ürünlerimiz network marketing sayesinde üyelerine kazanç sağlayan bir sistemi sizlere sunmaktadır. Sistem çok kolay işlemektedir. Ersağ sitesinde sağ üst köşedeki üye ol başvuru formunu doldurduktan sonra size ait bir üye numarası ve şifresi belirlenir. Her aldığınız ürün veya getirdiğiniz üyeler sayesinde belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini ve menfaatleri ilke edinen firmaya ait olan üyeliğinizi istediğiniz veya dilediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. Ürünler tamamen doğal olup hiçbir kimyasal ürünlerle bağlantısı bulunmamaktadır.

Sağlıklı Ürünler

Ürünler her türlü sağlık bakanlığınca verilen yetilere ve belgelere sahiptir. Ersağ ürünleri olarak fosfat ve kurşun içermeyen ürünleri temin edebilirsiniz. Doğaya ve insana saygısı olan bu ürünlerle gelecek kuşağa temiz bir dünya bırakma fırsatı vermektedir. Kullanılan birçok eşyada, temizlik ürününde, kozmetik malzemelerde bulunan fosfat size ve çevreye ciddi zararlar vermektedir. Kanserojen bir etkiye sahip olma özelliği taşıyan bu oluşum daha çok temizlik malzemelerinde karşınıza çıkmaktadır. Atık sular yoluyla göllere, denizlere, akarsulara ulaşmaktadır. Fosfat ile beslenen yosunlar git gide büyüyerek canlıların yaşam alanlarını daraltır. Suları kaplayan yosunlar oksijen alanları çok az miktarda bırakır. Ürünlerde bulunan fosfat çevreye ve insana bu açıdan zararlar vermektedir.

Firma olarak bu ürünlerin sorunlarını kavrayarak ülke menfaatleri ışığında, ülke ekonomisine her anlamda katkı sağlayan yerli firma yaklaşık 10 senedir faaliyet göstermektedir. Ürünlere site içerisinde kataloglar dâhilinde ulaşabilirsiniz. İletişim numaraları ile yetkilileri arayabilir ve her türlü desteği isteyebilirsiniz. Ayrıca Ersağ üye olarak aile bütçenize katkı sağlama imkânı veren firma sizleri, sizinle birlikte cebinizi de düşünmektedir. Aldığınız her türlü ürüne 4 farklı şekilde ödeme imkânı sunulmaktadır. Ayrıca memnun olunmayan durumlarda 7 iş günü içerisinde hiçbir gerekçe sunulmadan iade edebilir ve verdiğiniz parayı temin edebilme garantisi vermektedir. Hiçbir yan etkisi bulunmayan ürünler, olabildiğince doğal ve bitkisel özlerden üretilmektedir. Aşırı yoğun kimyasal özellikler taşımamaktadır. Sizleri kişisel web sitesi olan Ersağ öncüsü Gökcen ÖZGAN’ın http://www.ersagweb.com/ adresinden üye olmanızı özellikle tavsiye etmekteyiz.