Orman ve Su İşleri Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, Edirne'de mensur edilecek bulunan hep 40 nüsha tesisten 11 nüsha tesisin açılışını gerçekleştirirken, 29 nüsha tesisin ise ehemmiyetli noktasını attı.

Bakan Eroğlu, Edirne Vilayet Meydanı'nda planlı dolgun anne atma ve açım merasimi ile 176 milyon TL envestisman bedelci 40 nüsha tesisin ehemmiyetli noktasını attı ve açılışını gerçekleştirdi. Bakan Eroğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Edirne'de gerçekleştirdiği mitingde, Ergene Nehri'nin temizliği ile ilgilendiren Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ‘Mayosunu alsın gelsin Ergene'de yüzsün, bakalım yüzebiliyor mu?' laflarıyla atıfta olmasına karşılık verdi. Eroğlu, "Bize oy versinler vermesinler ehemmiyetli değil, tığ bakım edeceğiz. Eğer anlatabilirsek kendimizi ihtimal CHP'li de oy verir. Belki Kılıçdaroğlu da gizlice sandıkta AK Parti'ye oy verecek" dedi.

KILIÇDAROĞLU BELKİ DE GİZLİCE SANDIKTA AK PARTİ'YE OY VERECEK

Bakan Eroğlu, Edirne gerçekleştirdiği mitingde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ergene Nehri'nin temizliği ile ilgilendiren Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ‘Mayosunu alsın gelsin Ergene'de yüzsün, bakalım yüzebiliyor mu?' laflarıyla atıfta olmasına karşılık verdi. Eroğlu, AK Parti Hükümeti'nin şu anda Ergene'yi tasfiye etmek üzere 4 bilyon liralık envestisman yaptığını ve bu kapsamda Ergene'ye inhilal işleyen 12 sayı balaban kent ve ilçenin tasfiye tesisini kendilerinin yaptığını kalıp göstererek, "Sayın Kılıçdaroğlu'na göndereceğim bu kitapçığı, Ergene ne temizleniyor görsün. Kimin vazifesiydi görsün, hakeza konuşmakla olmuyor. Temizlemek sizin belediyelerinizin vazifesiydi, sert atıkları dercetmek sizin vazifenizdi. Dolayısıyla onlar yapmıyor tığ yapıyoruz. Öveceğin yerde neler diyorsun. Ama tığ de zeval var. Biz çalışmaktan söylemeye vesile bulamıyoruz. Biz yaradılanı yaradandan çevre seviyoruz. Bize oy versinler vermesinler ehemmiyetli değil, tığ bakım edeceğiz. Eğer anlatabilirsek kendimizi ihtimal CHP'li de oy verir. Belki Kılıçdaroğlu da gizlice sandıkta Ak Parti'ye oy verecek" halinde konuştu.

Kaynak: HABER7.COM