Her ne kadar 1 Nisan şakaları için henüz çok erken olsa da, bazı kişiler bu durumu pek önemsemiyor gibi... Bir Target mağazasına girerek, sevgilisine Noel hediyesi olarak bir PlayStation 4 alan kadın, kutunun içerisinde beklediği konsol yerine İncil ile karşılaştı.

Bu kadının adı Sandra Ortiz ve kendisi Delano, Kaliforniya'da yaşamakta. Asıl isteği Target'a giderek erkek arkadaşı için bir PlayStation 4 almak olan kadın, başarılı bir şekilde konsolu alıp eve geldiğinde, sadece sevgilisi değil kendisi de büyük bir sürpriz ile karşılaştı çünkü, kutuyu açtıkları zaman, içerisinde iki adet İncil buldular.

Ortiz, erkek arkadaşının kitaplardan birine göz attığını ve Betorder tam olarak neler dönmekte olduğunu anlamaya çalıştığını belirtiyor. Belki de bunu, Ortiz'in kendisine oyunlar dışında bir dünya olduğunu gösterme yöntemi olarak da düşünmüş olabilir. Ortiz'in söylediğine göre bu duruma erkek arkadaşının cevabı "İsa'nın kendisi tarafından imzalı olmadığı taktirde İncil istemediğini" söylemek olmuş.

Kutuyu geri götüren Ortiz, kutuyu eve götürmeden önce açıp kontrol etmediği için Target'ın bu hikayeye inanmayacağından korktuğunu belirtiyor ve durumun kendisi için "utandırıcı" olduğunu söylüyor. Neyse ki, Target bu duruma oldukça anlayışlı bir şekilde yaklaşmış ve Ortiz'e yeni bir PlayStation 4 vermişler.

Bu hikayede asıl ilginç olan durum ise, Target'ın durumun farkında gibi gözüküyor olması ve hatta kağıt ile dolu bir başka durumdan da bahsetmiş olmaları...