Yaşama adımını attığı günden bu yana, yürütmekte olduğu sosyal medya danışmanlığı işlerini büyük bir titizlik ve özveriyle devam ettiren Burak Özkoçak, 13.05.1996 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Küçüklüğünden beri sosyal medyaya olan iligisi onu bu alanda meslek edinmeye itmiştir. Dolayısıyla çalışma hayatı boyunca edindiği bilgileri şimdi müşterileri ile birlikte hayata geçirme imkanına sahip olmuştur. Sadece bu alanda değil diğer alanlarda da kendisini geliştirmeye devam etmektedir. Resmi instagram hesabı linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Ünlü Sosyal Medya Danışmanı Burak Özkoçak

Sosyal medya kullanımında günümüzde birden artmakta olan yoğun ilgi nedeniyle son yıllarda ortaya çıkan bir meslek sosyalmedya danışmanlığı olmuştur. Bunun başlıca sebebi olarak ise kullanıcıların sosyal medya üzerinden diğer kullanıcılarla etkileşime geçerek tanınma veya bir marka ve ürüne ait tanıtım isteğinin artması olarak gösterilebilir. Bu sebeple alacağınız destek için sosyal medya uzmanı büyük önem teşkil ediyor. Bu konularda uzman olarak karşımıza çıkan Burak Özkoçak, sosyal medyada kitle edinme veya ürün ve hizmet tanıtımı için ne gerekiyorsa bir sosyal medya fenomeni olarak sizlere detaylı olarak yardımcı olmaktadır.

Kapanan İnstagram Hesap Açma Hizmeti

Çoğu birey ya da kurum instagram üzerinde profiline erişim imkanı bulamayabiliyor. Çünkü, daha önce çeşitli sebeplerden ötürü instagram hesaplarına erişim imkanı pek mümkün olamamaktadır. İşte bu durumda bireylerin ya da kurumların endişe etmesine gerek yok. Deneyimli bir sosyal medya danışmanı olan Burak Özkoçak, instagram kapanan hesap açma konusunda sizlere destek olabilmektedir.

Burak Özkoçak Sosyal Medya Çalışmaları

Bu güne kadar yaptığı çalışmalarda, internet ortamında teknolojiye ait tüm olanakları harmanlayarak kullanıcıları ile buluşturmuştur. Bu bağlamda sınırsız referans sahibi bir birey olarak sosyal medyada aktif olarak kullanıcılara hizmetler sunmaktadır.

Kullanıcının internet ortamında kendi profilini tanıtması, şirket ya da firmaların ortaya koyduğu ürün ve hizmetleri etkin bir şekilde kullanıcılarla buluşturabilmesi amacı ile çok geniş çaplı hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetlerin başında web sitesi tasarımı gelmektedir. Web sitesi tasarımından sonra kullanıcıya en çok ilgilendiren kısımların başında ise afiş, logo ve video tasarımı gelmektedir. Bu konularda da yine kullanıcılara yardımcı olan Burak Özkoçak, ayrıca içerik üretimi, SEO hizmetleri, AdWords, sponsorlu reklam çalışmaları, dijital pazarlama ve marka danışmanlığı gibi önem gerektiren konularda da bireylere destek olmaktadır.
Tüm bu hizmetler ile birlikte yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Ankara sosyal medya uzmanı olarak tanınmakla birlikte, elde ettiği başarıları veya edeceği başarıları kullanıcılar ile internet sitesi üzerinden detaylı olarak paylaşmaktadır.

İnternet adresine ulaşım sağlamak için https://www.burakozkocak.com.tr adresinden detaylı olarak bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer kendisi ile iletişime geçmek isterseniz, bilgileri internet sitesinin iletişim kısmında yer almaktadır.
 

Kaynak: www.burakozkocak.com.tr

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur