2024 yerel seçimleri öncesinde Isparta’da ilçe ve beldelerde aday adayları tek tek çıkmaya başladı. Uluborlu’da ise Başak Eğitim Kurumları Kurucusu eğitimci Güler Küçükeroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden ve desteğini alan Küçükeroğlu, memleketine hizmet etmek için çalışmalarını uzun süredir sürdürüyordu.

Isparta'da Mobilyaya Talep Günden Güne Artacak Isparta'da Mobilyaya Talep Günden Güne Artacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin siyasette kadınların ilerlemesine tam destek vermesinin ardından Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları'nın (KAÇEP) çalışmalarına da büyük önem veriliyordu.

Uluborlu’da eğitimde ve sosyal faaliyetlerde yaptığı başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Başak Eğitimleri Kurucusu Güler Küçükeroğlu, projelerinde de oldukça iddialı. Resmi başvurusu yapan ve Küçükeroğlu, Uluborlu’da değişim zamanının geldiğini söyledi.  Halkın içinde bir isim olduğunu belirten Küçükeoğlu, “Uluborlu’muzun sorunlarını biliyor ve çözmeye geliyorum. Projelerimiz hazır ve tek tek açıklayacağım.  Uluborlu halkımızın desteği bana güç veriyor. Dünyanın değişken dengeleri içerisinde güçlü bir var oluşu muhafaza etmek mecburiyetinde olan ülkemizin, kadını ve erkeğiyle iyi yetişmiş bireylere her zamankinden fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Kadınların Yönettiği bir dünya daha güzel olur” dedi.

Haber Merkezi