"CHP İl Başkanı Şenol: Belediyenin Mimar Sinan Caddesi'ndeki Korkulukları Esnafı ve Vatandaşı Zor Durumda Bıraktı"

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta Belediyesi tarafından Mimar Sinan Caddesi'nde yapılan korkuluklara tepki gösterdi. Şenol, esnafın ve vatandaşların bu korkuluklardan rahatsız olduğunu dile getirdi.

Asd 1

Mimar Sinan Caddesi'nde yapılan korkulukların esnafın işlerini olumsuz etkilediğini belirten Şenol, geçen gün adaylarıyla birlikte cadde esnafını ziyaret ettiklerini ve korkulukların ciddi sıkıntılara neden olduğunu gözlemlediklerini ifade etti. Esnafın işlerinin düştüğünü ve korkulukların yolun karşısına geçişleri güçleştirdiğini aktaran Şenol, insanların korkulukları aşarak düştüklerini ve bu durumun kazalara yol açtığını belirtti.

Şenol, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Oradaki esnafın nakliye konusunda da sıkıntı yaşadığını öğrendik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu korkulukların yerine daha anlamlı ve esnafı rahatsız etmeyen çözümler üretilmesi gerektiğine inanıyoruz. Umuyoruz ki CHP Belediyesi'nde Mimar Sinan Caddesi'ndeki korkulukları kaldırarak, hem esnafın işlerini düzeltecek hem de vatandaşların güvenli geçişini sağlayacak önlemler alacağız."

Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı

Haber32