Nitelikli sandviç ve nitelikli kahve üreticisi WichGo ilk iki şubesini Isparta’da açtı. 

‘’Dünyanın en lezzetli sandviçlerini yapmaya geliyoruz’’ diyerek,lezzet iddiasıyla hizmete giren WichGo’da tüketiciye sağlıklı ve lezzetli seçenekleri bir arada sunduklarını, kaliteli ve nitelikli hizmeti hedeflediklerini ifade eden firma tarafından konuya ilişkin şu açıklamada bulunuldu:’’Kahve ve sandviç  üzerine çalışan bir markayız.

Biz istiyoruz ki Isparta’daki kahve ve sandviç sevenler, damağına düşkün olanlar nitelikli kahve içsin ve nitelikli,leziz sandviç yesinler. Bu sebeple WichGo’yu kurduk . WichGo’da neler var derseniz?

Sıcak ve soğuk olarak servislerimiz ikiye ayrılıyor. Çok geniş seçenekler  içeren sıcak ve soğuk kahve çeşitlerimiz var.Sıcak yaz günlerinde serinletici soğuk içecekler grubunda  renkli görseli ile yalnız WichGo’da bulunabilecek meyve aromalı,ferahlatıcı,yazın vazgeçilmez içeceği olacak  Coolingo  seçenekleri,yine lezzet severlerin WichGo menüsünden damak tadına uygun seçebilecekleri sandviçler,makarnalar, salatalar, hotdog, noddle, sağlıklı bowl ve hamburger çeşitlerimiz  mevcut.

Bununla beraber tatlı çeşitleri,kahve ve dondurmanın lezzet birlikteliği ettiği seçenekler, eşsiz aromasıyla yaz günlerinin vazgeçilmez tatları olacaktır. Bununla beraber servis ettiğimiz çaylarımızda bile niteliği en üst seviyede tutmayı hedefliyoruz, örneğin yeşil çaylarımız Japonya'dan geliyor.

Yalnız lezzetleri değil WichGo’nun iç tasarımı da gerçekten çok ilgi ve dikkat çekici.Gelen misafirlerimiz kapıdan içeriye girdikleri zaman farklı bir dünyaya girmiş gibi hissediyorlar.Bu ifadeler içeren  böyle güzel dönüşler alıyoruz.Bizim hedeflerimizden biri de buydu aslında.Renkler oldukça  genç ve dinamik, ama bir yandan ayakları sağlam basan bir markayız. Biz istiyoruz ki  Türk usulü, kaliteli ve doyurucu sandviçleri insanlarımızla buluşturalım.

DÜNYA ÇAPINDA BİR MARKA OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Dünya çapında bir marka olmayı hedefliyoruz.Ürün gramajlarımız sunduğunuz fiyatlara göre gerçekten çok fazla. Yani gramajlarımız fazla, fiyatları da çok uygun. Bu şekilde birçok lezzet alternatifimiz var.

Müşterilerimiz WichGo lezzetlerinin doyurucu olduğunu söylüyor ve ortak buluştuklar payda "doyurucu" kelimesi. Burada personellerimizden, mutfağımızdaki ürünlere kadar  özenli bir çalışmamız var. Ekibimiz güler yüzlü, genç ve dinamik. Kullanıdığımız her ürünün kaliteli olması bizim için önemli. Menümüzdeki her bir lezzet menüye eklenirken uzun bir tadım sürecinden geçti. Tek tek keyifli bir şekilde tadım yapıldı. 

Misafirlerimize sunmadan önce tadımlar yapılarak,neleri ekleyelim çıkaralım üzerinde epeyce düşündük. İsimlerinden içinde olacak baharatlara kadar, sunumlarına kadar hepsi tek tek  tadım ekiplerimiz tarafından incelenerek,tadımlardan geçti.Lezzetlerimiz önce bizim sınavımızdan geçti ve çok uzun süre açılmak için hazır olmayı bekledik.İstedik ki hem dekorasyon anlamında, hem mutfak anlamında, hem de  hizmet anlamında en nitelikli hizmeti sunabilelim. Burada bizim için hız çok önemli.

Sunduğumuz her ürünün çıkışını yani servis hızını hesaplıyoruz ve müşterimize hızlı servis etmek istiyoruz. Hızlı, lezzetli, kaliteli sunumları  önemsiyoruz. İsterlerse misafirlerimiz Seç-Al tezgahımızdan kendi damak zevklerine uygun  malzemeleri seçebilir,kendi sandviçlerini hazırlayabilirler. Menümüzde içerikler yazıyor, içerikleri beğenmedikleri takdirde damak zevklerine göre ilaveler yapabilir ya da çıkarabilirler.

Günün olmazsa olmazı  kahvaltıda tüketebilecekleri  ve öğle yemeklerinde nasıl tercih ederlerse ,orada da çeşitliliğimiz çok fazla ve  sunduğumuz ürünlerle istediklerini oluşturabiliyorlar ve keyifle tüketebiliyorlar.Ayrıca  istiyoruz ki misafirlerimiz sağlıklı yemek yesinler.Ekmek seçiminden et ürünlerine kadar özeniyoruz,sıradan bir ürüne yer vermiyoruz. Kaliteli ürünlerle yemek yesinler  istiyor, böyle sağlıklı bir beslenmeyi önemsiyoruz.

Hizmete giren iki şubemiz var.Birisi belediyeden meydan AVM yönünde çıkarken sağda kalıyor. Burası sabah 07’den, akşam 12’ye kadar hizmet veriyor.Diğer şubemiz Kaymakkapı Meydanı’ndan eski Hastane Caddesine doğru çıkarken sağ tarafta kalıyor.Bu şubemiz de  sabah 07:00- akşam 20:00 arası hizmet veriyor . 0 (246) 218 07 97 nolu telefon numaramızdan bize ulaşılabilir. Çok yakında  getir ve yemeksepeti gibi mecralardan da sipariş alacağız.Alo paket servisimiz de  ilerleyen zamanda hizmete girecek,bunun  için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Burada bu ambiyans içerisinde yemek yemek çok daha keyifli olacaktır,öncelikle buraya bekliyoruz. Buradaki ambiyansı, buradaki ortamı  görmeleri  bizim için gerçekten çok kıymetli. Çünkü  buradaki  her bir detay özenle hesaplanarak, planlanarak yapıldı  ve üzerinde özenle çalışıldı. Bu nedenle misafirlerimizin öncelikle  buraya gelmelerini ve burayı görmelerini çok isteriz.

Lezzetleri tadarken,inanıyoruz ki mekanın ferahlığı da kendilerine  göz şenliği  yaşatacaktır.Bununla beraber aynı zamanda burada kahvelerimizi de satıyoruz.Isparta’da yaşayan herkesin burada bir kahve içmesi gerektiğini düşünüyoruz.Çünkü iddia ediyoruz gerçek kahve burada içilir. Bu lezzeti evlerinde yaşamak isterlerse eğer  kahvelerimizi paketlenmiş olarak da sunuyoruz. Yine aynı şekilde kahve lezzetlerine evde devam edebilirler.’’/Elif AKGÜL

Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde