Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen etkinlikler dizisinin bu haftaki konuğu Türk Telekom Akdeniz 1. Bölge Satış Müdürü Volkan Şen olacak.
     Yalvaç Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda Çarşamba günü (yarın) saat 14.00'de öğrencilerle buluşacak olan Türk Telekom Akdeniz 1. Bölge Satış Müdürü Volkan Şen, ''Telekomünikasyon Sektöründe Rekabet Stratejileri'' konulu bir konferans verecek.
     Yalvaç Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Bülent Özgül, ''En çok sıkıntı yaşadığımız piyasayla bağlantı kurmadaki eksikliklerimizi giderme konusunda çalışmaya devam ediyoruz. Her bölümümüzle ilgili bu tür etkinliklerimiz sürecek. Önümüzdeki günlerde yeni konuklarımız olacak'' dedi.
     Yeni öğretim yılı için hedeflerinin, sadece konferanslarda değil, derslerde de profesyonel olarak piyasada fiilen çalışanlarla öğrencilerimizi buluşturmak olacağını kaydeden Özgül, alanlarında en başarılı kişilerle bağlantılarının sürdüğünü belirterek, ''Okulumuzu en iyi yere getireceğiz'' dedi.