Yalvaç Meslek Yüksekokulu'nda geçen hafta iki günde gerçekleştirilen beş ayrı etkinlikten sonra bu hafta da beş ayrı etkinlik gerçekleştirilecek.
Yalvaç MYO Müdürü Bülent Özgül'den alınan bilgiye göre, MYO'daki ilk etkinlik İletişim Sektöründe Kariyer Planlaması konulu konferans olacak. SDÜ Radyo TV Merkezi Müdür Yardımcısı Uzman Fatih Kurt'un konuşmacı olarak katılacağı konferans 11 Mayıs 2011 Çarşamba günü saat 10.30'da Yalvaç MYO Konferans Salonu'nda yapılacak.
Okuldaki ikinci etkinlik KOSGEB Yeni Girişimci Destekleri ve Destek Programları konulu konferans olacak. KOSGEB İl Hizmet Müdürü Yurdun Yıldırım'ın konuşmacı olarak katılacağı konferans 12 Mayıs 2011 Perşembe günü saat 11.00'de Yalvaç MYO Konferans Salonu'nda yapılacak. Etkinlikte ayrıca Yalvaç MYO ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla tamamlayan genç girişimci adaylarına sertifika dağıtımı gerçekleştirilecek.
Yalvaç MYO'daki bir diğer etkinlik de Kalkınma Ajanslarına Yönelik Proje Yazım Eğitimi Semineri olacak. BAKA Eğitim ve Değerlendirme Bölümü Uzmanlarından Kamil Deniz Demirbaş tarafından verilecek seminer Yalvaç MYO Uzaktan Eğitim Salonu'nda 13 Mayıs 2011 Cuma günü saat 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Seminere Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü'nden seçilen ve özel proje eğitimi verilecek 30 kişilik öğrenci grubu ve öğretim elemanları katılacak.
Okuldaki bir diğer etkinlik de Borsa ve Finans eğitim semineri olacak. İMKB Eğitim ve Yayın Dairesi Müdürü Dr. Murad Kayacan'ın konuşmacı olarak katılacağı seminer, 13 Mayıs 2011 Cuma günü saat 10.00-17.00 saatleri arasında Yalvaç MYO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.