ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Başkan Yardımcıları Şakir Uygun, Hüseyin Dede, Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Gök, Fatih Topaloğlu, Meclis Üyeleri Hüseyin Huban ve Mesut Kahveci Sütçüler’de ITSO üyeleriyle bir araya geldi, onlardan gelen talep ve çözüm önerilerini dinledi. Toplantıya Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak ile Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükyaman da eşlik etti.

ITSO yönetiminde birinci yılını doldurduklarını ifade eden Başkan Çelik, geçen süre zarfında üyeleriyle bir araya gelmeye özen gösterdiklerini belirtti. Başkan Çelik, “Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızda göreve geleli bir yıl oldu. Seçim döneminde zaman zaman ziyaret edeceğimizi, talep ve sorunlarına önem vereceğimizi söylemiştik. Bugün Sütçüler ilçemizde sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Isparta’mızın güzide ilçelerinden olan, eşsiz manzarası ve doğa harikası Sütçüler’de Belediye Başkanımız güzel işler yapmış. Burada hem ITSO hem de valiliğimiz, belediyeler, Turizm Müdürlüğümüz ile diğer kurumlarla güç birliği yaparak ilçemizi geliştirmek için birçok hizmeti hayata geçirmeliyiz. Tabi ki iş dünyasının sorunlarını da tek tek not alıp, çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapacağız. Yaşanabilir şehirler ancak güçlü ekonomilerle mümkündür.” dedi.

BAŞKAN YURDABAK’TAN TEŞEKKÜR

Toplantıda konuşan Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak ise, “Toplantımız ilçemiz ve esnafımız adına hayırlı olsun. Başkan bey seçim çalışmalarında geldiğinde kendisine serzenişte bulunmuştuk, ‘Seçimden seçime geliyorsunuz’ diye. Kendisi de ‘6 ayda olmazsa senede bir ziyaret edeceğim’ dedi. Sağ olsun sözünde durdu, burada esnafın derdiyle dertlendikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. İlçemizin kalkınması için tek başımıza her şeyi başaramayız. Ama sizlerin de desteğini alırsak burada çok şey başarırız.” diye konuştu.

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükyaman da “Cennet gibi olan ilçemizde maalesef Isparta’ya olan mesafeden dolayı bazı imkanlar elde değil. Ama ortak akılla birlikte üretim, istihdam ve ihracat noktasında kalkınma hamlelerini güç birliği yapmak üzere Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetimimizin buraya geldiklerini gördük. Sektörel sorunları yerinde dinleyip ilgili komitede değerlendirerek çözümü noktasında çalışmalar yapacaklarından dolayı teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tüm üyeler söz alarak talep ve sorunlarını iletti, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı