31 Mart seçimlerine doğru gidilerken geçtiğimiz günlerde CHP’nin Isparta Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Atakan Yazgan, seçim çalışmalarına start verdi.

Bugün CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Yazgan, “sanayi ise sanayi, istihdam ise istihdam, hizmet ise hizmet, spor ise spor işte biz bu yüzden buradayız. Sizlerle başaracağız” dedi.

Nisan Ayında Trafik Cezalarında Artış Nisan Ayında Trafik Cezalarında Artış

Yazgan; “Çok kıymetli hemşerilerim, değerli partililerim ve değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Hepimizin malumu önümüzde 31 Mart seçimleri var. Bu seçimlerde sizlerle birlikte vefamızı ve sevgimizi ortaya koyarak Isparta’ya olan borcumuzu ödemeye geliyoruz. Her birinizin fikirleri, önerileri bizim için kıymetli ve önemlidir. Çünkü biz bu şehri ortak akıl deyip de tek kişinin yönettiği zihniyetten kurtarmaya geliyoruz. Biz bu şehrin hayalden öteye geçmeyecek, sadece vaat olarak kalmayacak; gerçek ihtiyaçlarını ve yapılabilir projelerini biliyoruz. Ve bunu sizlerle birlikte gerçekleştirmek için geliyoruz. Büyük Atatürk’ün yolunda; şeffaf, samimi, adil, hesap verebilir, sosyal, halkın ihtiyaçlarına odaklı çalmayan-çırpmayan, adam kayırmayan bir belediye nasıl olur: Sizlere and içiyorum ki göstermeye geliyoruz. Özetle Sayın Cumhurbaşkanımız hemşerimiz Süleyman Demirel’den sonra 22 iktidar yatırımlarından hakkını alamamış, yetim bırakılmış Isparta’mızın makus tarihini değiştirmeye geliyoruz. Sanayi ise Sanayi! İstihdam ise İstihdam! Hizmet ise Hizmet! Spor ise Spor! İşte biz bu yüzden buradayız. Sizlerle başaracağız! Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyor. Bugün yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi