Cuma namazı sonrasında Emre Mahallesi Esnafıyla bir araya gelen Yazgan, farklı sektörlerden esnafla samimi bir diyalog kurdu.

Her Zorlukta ve Şartta Esnafımızın Yanındayız

Kuaför, tesisatçı, terzi, özel okul ve daha birçok farklı alanda faaliyet gösteren esnafla bir araya gelen Yazgan, ticaretin zorluklarını ve sektörlere özgü problemleri dinledi. Yaptığı açıklamada, "Ticarette her sektörün kendine has zorlukları, problemleri vardır. Biz göreve geldiğimizde bu zorlukları ve problemleri sizleri dinleyerek ortadan kaldıracağız." sözleriyle esnaflara destek mesajı verdi.

Esnafın ilgisiyle ve muhabbetiyle yoğun bir ziyaret akışı olurken, Yazgan'ın yerel halkla kurduğu samimi ilişki bir kez daha takdir ve beğeni topladı. Emre Mahallesi Esnafına yapılan bu ziyaretler, Yazgan'ın şehrin farklı kesimlerinden gelen talepleri dinleyerek, çözüm odaklı bir yaklaşım sergileme çabasını yansıttı.

Atakan Yazgan'ın, Isparta'nın her kesiminden gelen sesleri dinleyerek ve sorunlara çözüm önerileri sunarak, şehrin geleceği için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü gözlemlendi.

Isparta’da hafta sonu hava nasıl olacak? Isparta’da hafta sonu hava nasıl olacak?