Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’da Motolux 68 Aksaray Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenmenin mutluluğu yaşanıyor. Karşılaşma öncesinde 1975-1977 yılları arasında ŞAİK (Şehit Ali İhsan Kalmaz) Anadolu Lisesinde okuyan İş İnsanı Mehmet Tıpırdamaz’dan bir jest geldi. Aynı zamanda Aksaray’da Otel Ahsaray’ın sahibi olan iş insanı Tıpırdamaz, sınıf arkadaşı eski İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Büyükaşıcı aracılığıyla Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir’e ulaştı.

Isparta 32 Spor’u otelinde yüzde 50 indirimle ağırlama teklifinde bulunan Mehmet Tıpırdamaz, “Isparta’yı çok seviyorum. Orada çok güzel günlerim geçti. Çok sıkıntılar yaşadık geçmişte maddi olarak. Ispartaspor’un Aksaray’a geleceğini duyunca ağırlama teklifinde bulundum. Ispartaspor’a başarılar diliyorum. Aksaray’da her zaman Isparta’mızın ve Ispartaspor’umuzun bir evi var” dedi.

Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir de İş İnsanı Mehmet Tıpırdamaz’a bu jestinden dolayı teşekkür ederek isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti.

Çiftçilere Sıfır Faizli Kredi İmkanı Çiftçilere Sıfır Faizli Kredi İmkanı