Yempa Yılmazlar OYTAR LTD ŞTİ Kurucusu Osman A. Yılmaz ile Isparta Adliyesi personeli Nevin Yılmaz ‘ın kızı Sosyal Hizmet Uzmanı Cansu Yılmaz, Konyalı İş İnsanı Cenap Şimşek ve Nedime Şimşek ‘in oğlu Elektrik-Elektronik Mühendisi Ömer Faruk Şimşek ile hayatını birleştirdi.

Tarım ve hayvancılık alanında uzun yıllardır Isparta’da hizmet veren İş İnsanı Osman A. Yılmaz ve  eşi Nevin Yılmaz kızları Cansu Yılmaz’ın mutlu gününe ortak olmanın sevinç ve heyecanını  aileleri ve dostları ile birlikte yaşadı.

Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış

Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü gündüz Grand Palace’da  davetlilere yörenin geleneksel düğün yemeği ikramı  yapıldı ve ikram öncesi geleneklerin yaşatıldığı gelin çıkarma töreni kız evinde gerçekleştirildi.

Geleneklerin yaşatıldığı ve geleneksel lezzetlerin ikram edildiği düğün töreni aynı gün akşam Grand Palace Grand Saloon’da yoğun davetli grubunun katılımıyla gerçekleştirildi. Nikah merasiminin ardından davetlilerin gönüllerince eğlendiği  muhteşem düğünde iş dünyasından da yoğun bir davetli  grubu ağırlandı.

Bu mutlu günlerine ortak olan dostlarına aile adına teşekkür eden İş İnsanı Osman A.Yılmaz,“En değerli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, uzaktan yakından düğünümüze teşrif eden, mazereti nedeniyle katılamayıp arayan, çicek gönderen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Konya’da gerçekleşecek düğün ve geçirecekleri balayının ardından yaşamlarını Konya’da sürdürecek olan genç Şimşek Ailesi’ne kurdukları yuvalarında ömür boyu mutluluklar dileriz./ Elif AKGÜL