ISPARTA 32 SPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YILMAZ : “KIRILMA BEKLİYORDUK ANCAK BU MAÇ, O MAÇ  DEĞİLDİ. ZAMANSIZ BİR  YENİLGİ OLDU.” DEDİ.

Isparta 32 spor teknik direktörü Hakan Yılmaz her hafta Salı günleri düzenlediği basın toplantısını sürdürdü. Futbolculardan Cemal Kızılateş ve Hüseyin Afkan’ın katıldığı toplantıda Yılmaz hoca özetle şu görüşlerini aktardı.

SGK İnceleme Yapıyor, Maaşınız Kesilebilir! SGK İnceleme Yapıyor, Maaşınız Kesilebilir!

“Hoşgeldiniz. Bizim için Menemenspor  maçı zamansız bir yenilgi oldu. Belki de ligin en kritik mağlubiyetlerinden birini aldık. Mental olarak çok şey ifade edebilecek bir mağlubiyet oldu. Bunun telafisi mutlaka bir yerlerden ekstra galibiyetler almak lazım.

Mağlubiyetin temel nedeni şu. 3 haftalık yükün binmesi ve çok ciddi bir yükle maçlar oynuyoruz ve kadromuz bu. Rotasyon yapıyoruz. Futbolcularımızda mental ve fiziki yorgunluk var. Bu yüzden geçen hafta idman saatlerini  60 dakikaya  düşürdük,  izinleri artırdık. Mental yorgunluk ciddi iş. Takımımızda 20 yaş gurubunu kapsayan oyuncu gurubu var. Mental ve fiziki olarak iyi değildik. Bizler teknik heyet olarak  bir  kırılma bekliyorduk ancak,  bu maç o maç değildi. Rakibinde çok dinlenik olması  işi zorlaştırdı. Ayrıca 2 penaltıda da yanlış kararlar verildi. Yönetimimiz federasyon nezninde girişimde bulunacaklarını ifade ettiler.

İçerideki Arnavutköyspor maçına iyi hazırlanıp,  ekstra galibiyetler çıkarmamız gerekecek. İçerideki maçlarda iyi oynuyoruz. ( Ş.Urfaspor maçı hariç yenilmedik. )  Taraftarımız önemli unsur. Onların yokluğunu hissedeceğiz ancak çeşitli organizasyonlarla bizimle birlikte olabilirler. Ligi seyircilerimizle birlikte iyi bir yerde bitirip,  yükselişe geçeceğiz” dedi.

KALECİ DEĞİŞİKLİĞİNİN  NEDENİ

Menemenspor maçının 2. Devresine kaleci değişikliği yapılarak başlanması nedeninin sorulması üzerine Hakan Yılmaz : “Korcan’ın dizinde bir esneme oldu. Değişiklik yapmak zorunda kaldık” şeklinde cevap verdi.

CEMAL KIZILATEŞ’TEN GERÇEK İTİRAF

Futbolculardan Cemal Kızılateş ise : “Hakan hocamın dediklerine katılıyorum. Çok zamansız ve ağır bir mağlubiyet oldu. Kendi performansımdan memnun  değilim. Bize yakışmayan oyun vardı. Ders çıkarmak zorundayız. Önümüzde  Arnavutköyspor maçı var. Toparlanacağız ve elimizden geleni yapacağız” dedi.

Isparta 32 sporun ele avuca sığmayan başarılı futbolcusu Hüseyin Afkan ise Menemenspor maçının beklemedikleri bir mağlubiyet olduğunu ifade ederek,  önümüzdeki maçlarda galibiyetler alarak ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Toplantının kapanış bölümünde tekrar konuşan Hakan Yılmaz “Biz,  ligde çok gerilerden mesafe  kat ederek geliyoruz. Kendi gerçeklerimizi biliyoruz. Genç bir takımız.  Olumsuz yorumlar bizi,  kırsa da herkesi seviyoruz” dedi.