Paul Tasner

Kurumsal hayatta yaklaşık 40 yıl çalıştıktan sonra, 66 yaşında girişimcilik dünyasına adım atan ve milyon dolarlık bir iş fikriyle girişimcilik dünyasına katılan Paul Tasner'ın ilham verici hikayesini YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/Ogce5D2XMZ0

Arda Türkmen

Türkiye'nin en sevilen şeflerinden biri olan Arda Türkmen, girişimciler için ilham kaynağı olacak kariyere sahip isimlerden biri. Kariyerinde birçok iniş çıkış yaşayan, turizmden televizyonculuğa kadar birçok sektöre hizmet veren Arda Türkmen'in hikayesini YouTube üzerinden izlemeniz mümkün. Hem açıklamaları hem de hayat hikayesi iş hayatına ve başarıya olan bakışınızı yeniden şekillendirebilir.

https://youtu.be/kAO7tSt1xNA

Alexandr Wang

Kendi servetini kazanan en genç milyarder olan Alexandr Wang, kod yazmayı internetten kendi başına öğrendiğini belirtiyor. 19 yaşında kurduğu Scale Al şirketiyle General Motors gibi birçok dev şirkete hizmet sağlayan Wang, veri analizine farklı bir gözle bakmanızı sağlayacak. YouTube üzerinden hikayesini ve bakış açısını kendi ağzından dinleyebilirsiniz.

https://youtu.be/FgzyLoSkL5k

Hamdi Ulukaya

İsmini sıkça duyduğunuz milyonerlerden biri olan Hamdi Ulukaya, Chobani markasını kurarak Amerika'nın bir numaralı yoğurt şirketinin sahibi oldu. Yenilikçi bakış açısıyla ve cesaretiyle girişimcilere örnek teşkil eden Ulukaya'nın hayat hikayesini YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/RcjChXJBzWM

Adil Işıldak

Ekonomik olarak zor şartlar altında büyüyen ve halı satarak başladığı girişimcilik serüvenine dev bir cam balkon firmasının kurucusu ve CEO'su olarak devam eden Adil Işıldak, YouTube üzerinden ulaşabileceğiniz hikayesinde yeni girişimcilere örnek teşkil edecek birçok konuya değinerek ilham kaynağı olmayı başarıyor.

Lojistik Yönetiminin Önemi ve Gelecek Lojistik Yönetiminin Önemi ve Gelecek

https://youtu.be/ERXHyHDl_LE