Ak Parti Isparta 2. sıra Milletvekili adayı Osman Zabun Yalvaç'ta yaptığı bir konuşmada salonda bulunanlardan büyük aldkış aldı.

Zabun bazı kesimlerin Erdoğan gitmelidir şeklindeki konuşmaları için, Bu adam neden gitmelidir kardeşm şeklinde başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü

'' Eğer bu kadar yedi düvel bira araya geldi. Bu adam gitmeli diyorsa adam doğru adamdır kardeşim.

Eğer Yunanistan'ın adamları çıkıp da bu adam gitmezse başımıza bela olur. Bu adam öldürülmelidir diyorsa bu adam doğru adamdır kardeşim.

Bu adam ne yaptı ya ne yaptı, niye gidecek bu adam?

Bu adam memleketin her yerine havalimanı yaptığı için mi gidecek bu adam?

Savunma sanayini sıfırdan alıp% seksenler seviyesine getirdiği için mi gidecek? Bu adam yerli otomobili yaptığı için mi gidecek.

Bu adam her yıl ücretsiz çocuklarımızın önüne kitaplarını koyduğu için mi gidecek? Bu adam şehir hastanelerini 7 yıldızlı otel konforuna getirdiği için mi gidecek?

Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor

 Bundan dolayı mı gidecek?

Bu adam Dünyaya meydan okudu, senin hakkını ve hukukunu hiç çekinmeden savundu diye mi gidecek?

Şimdi Biden diyor ki, bu adam gitmeli. Biden çok mu düşünüyor? Türkiye'nin hakkını? Biden Türkiye'yi çok mu seviyor?

Bu adam türk halkına zulmediyor. Bu adamdan Türkiye'nin kurtulması gerekir diyor. Ondan dolayı mı gitmesi gerekir diyor.

Yani Türkiye'yi sevdiği için mi gitmeli gitmeli diyor. Peki bu adam yani eğer Türkiye'yi bu kadar seviyorsa Türk halkını bu kadar seviyorsa bu memlekette CHP'lininde MHP'lininde, İyi partilisininde, AK Parti içinde herkesin nefret ettiği ve düşman bildiği PKK'ya neden binlerce tır silah veriyor?

Ve bugün PKK durmadan dağdan talimat veriyor, ona talimat veriyor, buna talimat veriyorsa ve bugün karşı tarafın önder seçtiği adam, Selahattin Demirtaş Çıkmalıdır, Osman Kavala çıkmalıdır diyorsa, Bu adam doğru adamdır arkadaşlar.''

Şeklindeki konuşması salondakilerden büyük alkış topladı..