Isparta Belediyesi, mahalleleri daha da güzelleştirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda daha önce Emre Mahallesi 123. Caddede kaldırım yenileme çalışmaları yapılmış, kaldırımlara renkli begonit taş döşenmişti. Bu çalışmanın ardından Etnografya Halı ve Kilim Müzesinin önünden Sidre Mahallesi’ne oradan da Halıkent Mahallesi’ne bağlanan 123. Caddenin yorgun ve deforme olan asfaltı da yenileniyor. Bölgede Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları da gerçekleştirilirken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor.

Isparta’da bu yıl yaklaşık 12 bin ton rekolte bekleniyor Isparta’da bu yıl yaklaşık 12 bin ton rekolte bekleniyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Emre Mahallesi 123. Caddedeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.  Başkan Başdeğirmen, incelemeleri sırasında mahalle sakinleriyle de sohbet etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehrin en önemli caddelerinden birisi olan 123. Caddede asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Caddenin Gökçay’dan başlayarak Sidre Mahallesi’nden Halıkent Mahallesi’ne bağlanan bir yol olduğunu belirten Başkan Başdeğirmen, “Kaldırımları, altyapı ve asfaltını yeniliyoruz. Kaldırımları begonit taşlarla yeniledik. Asfaltı da kaldırdık, yeni asfalt döküyoruz. Enerji hatları daha önce yer altına alındı. Oradaki onarım ve yenilemeleri yaptık. Aydınlatmalarıyla beraber yolumuz bir bulvar şekline döndü. Bu çalışmalarımız tamamlandıktan sonra vatandaşlarımızın huzur içerisinde kullanabileceği bir yol oldu. Emre Mahallemiz ve şehrimiz için hayırlı olsun” dedi.