Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde hazırlanan 2023 Erasmus+ Tekno-Staj Konsorsiyum Projesi protokolü paydaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

“Dijital alanda uygulamalı eğitim” temasına vurgu yapan Tekno-Staj konsorsiyumun projesi sayesinde gerçekleştirilecek olan uluslararası hareketliliklerin ve öğrencilerin istihdamının kolaylaştırılmasına katkısının yanı sıra, personel ve sektörel iş birliklerini geliştirmesi hedefleniyor. Isparta Uygulamalı Bilimler üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortaklığında oluşan konsorsiyum ile bölgesel teknolojik kalkınma hedeflerine katkı sağlaması planlanıyor.

Protokol imza törenine ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz GÜRSOY, ISUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan GÖSTERİT, ISUBÜ Ulusal ve Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Nevzat Gürlevik, ISUBÜ Ulusal ve Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatör Yardımcısı  Doç. Dr. Ömer Ümit Yalçın ve Öğr. Gör. Elif Turhan, AKÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Fatih GÜNGÖR ve Öğr. Gör. Turan ULAŞ, MAKÜ Uluslararası ilişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Gizem VERGİLİ ve Öğr. Gör. Gülşah SAĞLAM katılım gösterdi.

Protokol imza töreninin arından proje hakkında görüş alışverişinde bulunulduktan sonra ISUBÜ Rektörü Yılmaz Çatal tarafından paydaşlara plaket takdim edildi.

Isparta'da bugün ( 4 Mayıs 2024) vefat edenler Isparta'da bugün ( 4 Mayıs 2024) vefat edenler

ISUBÜ Bülten