ISUBÜ Haberleri

ISUBÜ haberleri ve güncel ISUBÜ gelişmeleri, ISUBÜ ile ilgili tüm video, ISUBÜ fotoğrafları ve ISUBÜ haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

ISUBÜ Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü hocalarından Prof. Dr. Cafer Eken ve Prof. Dr. Dudu Demir, Aksu ilçesinde elma ve şeftali ağaçlarında...

Isparta

ISUBÜ Teknoloji Fakültesi yüksek lisans öğrencisi İbrahim Sail, Eskişehir’de gerçekleştirilen Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Türkiye 2.si oldu.

Isparta

ISUBÜ’lü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Kürşad Tüfekci’nin yürütücülüğünü yaptığı Tübitak 1001 projesi Cumhuriyetin 100.Yılı Çağrısı kapsamında açılan özel çağrıda...

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.

Isparta

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal ve ekibi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

ISUBÜ’lü Öğretim Görevlisi Kalenderoğlu, Isparta’da Gülle ilgili bir farkındalık yaratmak üzere hazırlanan Gül Çorbası’nın yapılışını anlattı.

Isparta

ISUBÜ Şarkikaraağaç MYO’da kapalı olan Büro Yönetim ve Yönetici Asistanlığı Bölümü yeniden öğrenci almaya başlıyor.

Isparta

ISUBÜ Orman Fakültesi tarafından Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğinde Doğa ve Orman Okulu Tanıtım Etkinliği düzenlendi.

Isparta

ISUBÜ Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Recep Külcü’ye İklim ve İnsan Zirvesi’nde “İklim...

Isparta

Ebru sanatı ile tanışıp hayallerini suya resmetmek isteyenler için önemli fırsat. ISUBÜ 8 saatlik kurs açıyor.

Isparta

ISUBÜ Orman Fakültesi tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında, söyleşi düzenlendi.

Isparta

SDÜ Su Enstitüsü ile ISUBÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi tarafından “22 Mart Dünya Su Günü” kapsamında bir panel düzenlendi.