Isparta’nın ilk Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını bünyesinde bulunduran 6 Mart Spor Kulübü’nün Başkanı Pınar Gök ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile sporcular Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette yaklaşık 1.5 yıl önce kurulduklarını ve kısa süre içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen 6 Mart Spor Kulübü Başkanı Pınar Gök, kulüp bünyesinde bulunan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının bu yıl ilk kez liglere katılacağını söyledi.

Dolandırıcılıkta Yeni Yöntem: Banka Hesabı Kiralama! Dolandırıcılıkta Yeni Yöntem: Banka Hesabı Kiralama!

Tekerlekli Basketbol Takımlarının Isparta’yı 2. Ligde temsil edeceğini söyleyen 6 Mart SK Başkanı Pınar Gök, ilk maçlarını 26 Kasım Pazar günü saat 15.00’da Işıkkent Kapalı Spor Salonunda oynayacaklarını söyledi. İlk maça Vali Baruş’u davet eden Başkan Gök, Ispartalıların da kendilerini yalnız bırakmayacağını belirtti. 6 Mart SK Başkanı Pınar Gök, kendilerini kabul ettiği için ve verdiği destekten dolayı Vali Baruş’a teşekkür etti.

İlk kez Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının kurulmasının Isparta’daki sporun gelişimi için büyük önem taşıdığını belirten Vali Aydın Baruş da, takımın 2. Ligde Isparta’yı temsil edecek olmasından dolayı da mutlu olduklarını söyledi. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının her zaman yanında olacaklarını belirten Vali Baruş, bir programı olmadığı takdirde 26 Kasım’daki ilk maçı da izlemeye geleceğini söyledi.