Dil öğrenmek süreklilik gerektiren bir süreç olduğu için bunun altyapısını sağlayan ve “Ömür boyu sınırsız eğitim “sloganıyla, farklı ve modern bir anlayışla yola çıkan, sektörünün köklü ve yenilikçi kurumu American Life Dil Okulları, 98 şubesine bir yenisini ekleyerek uzman eğitimci kadrosu ile Isparta’da açıldı. 

American Life Dil Okulları Isparta şubesi Burak Demir ve Alperen Baytar ortaklığında hafta sonu gerçekleşen muhteşem bir açılış töreni ile Vakıflar İş Merkezi’nde hizmete girdi.

“American Life Dil Okulları olarak yeni nesil bir öğrenim sistemi benimsiyor ve buraya gelen herkesi misafirimiz olarak görüyoruz. Ailemize dahil olunduğu takdirde bunun ömür boyu sürdürülmesi ve bundan ömür boyu memnuniyet duyulması için çabalıyoruz”  sözleri ile işleyiş hakkında bilgi veren kurum koordinatörü açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

American Life geleneksel eğitim modelinden bir fayda görülemediğini benimsediği için artık yeni nesil eğitim sistemine geçti. Çünkü bir öğrenci ilkokuldan üniversiteye kadar ortalama 1009 saat İngilizce ders alıyor ama ne yazıkki hepimiz hemen hemen üst düzey yöneticiler bile anlıyorum ama konuşamıyorum seviyesinde.

Burada öğretmen öğrenciyi daima takip ediyor.Sadece öğretmen öğrenci takip etmiyor, aynı zamanda öğretmeni de eğitim koordinatörü,eğitim koordinatörü de ülke eğitim koordinatörü takip ediyor.Yani disipline edici bir sistem mevcut burada. Bunun dışında ürünlerimiz markalaşmış. Bir öğrenci genel İngilizceye geldiğinde kur bazlı sistemle ilerliyoruz.Örneğin İngilizceye sahip ama bir sınava ya da bir iş mülakatına hazırlanıyor.Bizim bunlar için geliştirdiğimiz farklı ürünlerimiz ve ihtiyaç analizi anketlerimiz var. dil eğitimini iletişim becerilerini geliştirme odaklı olarak planlar. Üstelik bu sistemde aynı zamanda öğrencilerin İngilizce konusundaki kişisel gelişim planları da ön plandadır. Öğrenciler bu sayede sınırsız bir şekilde dil becerilerini geliştirebilecekleri bir eğitim alırlar.Öğrencinin ihtiyacını doğru bir şekilde belirleyip ona özel bir program oluşturuyoruz ve bunu belirli kalıplarla sınırlamıyoruz. İstediğiniz yerde,istediğiniz zaman,istediğiniz kadar diyoruz.

American Life ART eğitim sistemi, öğrencilerin derslerden önce hazırlık, derslerden sonra pratik egzersizleri yapmalarını, ödevlerinin ve gelişimlerinin kendilerine, öğretmenlerine ve kuruma raporlanmasını sağlayan, en yeni, etkili ve benzersiz bir eğitim platformudur. Öğrenciler bu eğitim sisteminde sınırsız olarak eğitim alırlar.

Öğrencimize mümkün mertebe pratik yapabilme imkanı sağlıyoruz ,hayatın içerisinde öğrendiği kalıp ve cümleleri film ve müziklerden yola çıkarak izleyebiliyor. Biz şunu diyoruz Netflix ve Spotify’in İngilizcesini yaptık,bu şekilde bir model benimsiyoruz. Eğitimde B veya E oturma sisteminde düzenlenmiş sınıflarda sayımız metre karesine göre maksimum 12 kişi, +1 koltuk daha konulması imkansız. Vaad ettiğimiz ne varsa biz eğitim boyunca ve sonrasında da arkasında duruyoruz.

American Life’ın öğrencilerine sunduğu ayrıcalıkların en önemlilerinden birisi, öğrencilerin eğitimlerine ömür boyu, diledikleri American Life şubesinde devam edebilme hakkıdır.

İngilizce kursu sertifikaları ABD üniversitelerinde kabul görüyor. Ayrıca tüm öğrencilerimiz bir şubede başladıkları dil kursu eğitimlerini istediği tüm şubelerde devam edebilme hakkına sahiptir.Dil öğrenmek istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde ara vermeden devam edebiliyorsunuz.

Sınırsız İngilizce eğitimi sağlayan American Life Isparta İngilizce kursu, yabancı dil eğitiminize bir çok sosyal aktivite ile de destekliyor. Yabancı dil eğitiminizi hayatınızda karşılaşabileceğiniz her alanda kullanabilmeniz için sosyalleşmenizi sağlıyor. Üstelik tüm bu imkanları ücretsiz sağlıyor. İngilizce kursu eğitimlerinizi sınırsız materyal desteği ile destekliyor.

Sınav İngilizcesi olan YDS Hazırlık, YDT,TOEFL, IELTS, PROFICIENCY ve tüm eğitim programları için uzman kadromuzla başarıya ulaşın. Hedeflerinizi belirlediğiniz tüm sınav İngilizcesi hazırlık eğitimlerinizi birlikte programlayalım.

Size özel yabancı dil kursu eğitiminizi planlamak için sizleri genel merkezimize bekliyoruz.

Kesecek İnek Neredeyse Kalmadı Kesecek İnek Neredeyse Kalmadı

American Life Isparta iletişim/ 0 246 232 54 33

/ELİF AKGÜL